Herkese merhaba, sorum başlıktaki gibi D'de kurulu Photoshop CS6'yı C'ye nasıl taşıyabilirim? Sanırım kes yapıştırla olmaz :)
D'ye kurulu bir programı C'ye taşıma
Creative suite gibi komplike bir program sisteme kurulurken binlerce regitry anahtarı oluşturur, bunların hepsi directory içermesede içerenler büyük oranda sorun çıkarmaya yetecektir, baştan kurmak istemiyorsan Creative suiti program files klasörüne taşı sonra registry editorden ilgili anahtarları blulup yeni dizine güncelle, bunu yapmak için registy editorde eski dizini aratabilirsin, örn: d:\Adobe ve bulduğun bütün dizinleri yeni dizinle değiştirirsin, bu işlem biraz zor gibi görünsede bir kaç saatlik çalışmayla başarılı bir sonuç alabilirsin, tabi yeniden kurmanın daha kolay olduğunu söylemeden geçmek istemiyorum ;)
Creative suite gibi komplike bir program sisteme kurulurken binlerce regitry anahtarı oluşturur, bunların hepsi directory içermesede içerenler büyük oranda sorun çıkarmaya yetecektir, baştan kurmak istemiyorsan Creative suiti program files klasörüne taşı sonra registry editorden ilgili anahtarları blulup yeni dizine güncelle, bunu yapmak için registy editorde eski dizini aratabilirsin, örn: d:\Adobe ve bulduğun bütün dizinleri yeni dizinle değiştirirsin, bu işlem biraz zor gibi görünsede bir kaç saatlik çalışmayla başarılı bir sonuç alabilirsin, tabi yeniden kurmanın daha kolay olduğunu söylemeden geçmek istemiyorum ;)Anladım ya setup dosylarını kaybettim bir sürü güncelleme ve brush setleri filan indirmiştim o yüzden tekrar indirip güncellemeleri yapmak zor geldi. Photoshop'u SSD'ye taşımak istiyorum ilk başta HDD'ye kurdum ama SSD'de hız olarak baya fark ediyormuş Photoshop, neyse bu dediğini denemeye gerek yok o zaman. Teşekkür ederim, artık yeniden indirip kuracağım. :)