arkadaşlar D900i java oyun nasıl yükleyip kura bilirim yardımcı olabilirmisniz
D900i oyun yükleme
D900i'nin kendine ait wap'ı var ordan samsung mobile veya başka sitelere girip oyun indirebilirsin tabi interneti varsa .
AdRaMiTiD900i ile E250'ye benzer şekilde yükleniyor kardeşim, aynı zamanda çıkmış, aynı altyapıya sahip telefonlar çünkü. Sadece D900i'nin donanımı daha iyi. Yoksa oyun için yapman gereken şeyler aynı sanırım.http://www.maxicep.com/samsung/e900-u600-e250-d-serisi-telefonlara-java-oyun-yukleme-resimli-37989.html
Şahsen ben E250 için bu anlatıma bakarak yaptım biraz uğraştırdı lakin sonucunda deydi..
D900i'nin kendine has yüklenişi ve kodları var diğer telefonlar gibi değil Bende çok yüklrdim D900i telefonuma böyle oyun..
ANLATIM:
Size 2 program gerekli
1. Softick PPP
2. Uploader
Bu programları herhangi biryeden bulup indirin bilgisayarınıza.
Usbyi bilgisayara ve tel inize bağlayın ve daha sonra Softick PPP yi çalıştırın (Önce usb yi takın sonra softick programını çalıştırın). Softick çalışınca çıkan pencereye cancel deyin daha sonra başlat çubuğunda olusan sembolünün eğer üzerinde çarpı işareti varsa onu active edin. DAha sonra başlat çubuğundaki bu softick sembolünü çift tıklayın ve Bluetooth/serial sekmesine tıklayın. Şimdi orada com1 com2 veya com3 falan yazacak siz com1 altındaki com# (artık sizde kaçsa) onu işaretleyin (kutucuğuna tik attırın)
Softickle işimiz bukadar hiç dokunmayın sonra uploader i çalıştırın ve bir klasörde sadece jar ve jadını ayrı tutuğunuz oyunu bulun add deyip oyunun çıkan dosyasını tıklayıp aç deyin. Artık uploader penceresinde oyunuzun ismi yazıyo olmalı. Şimdi telefonu elinize alıyosunuz bilgisayarı bırakın( yanlız usb yi ilk takın dediğimden buyana hiç çıkarmadınız)şimdi telefonunuza *#52828378# yi yazın orada karşınıza çıkan yazılardan OTA type setting yazan sekmeyi seçin ve serial bearer OTA yı seçin sonra geri deyin yine ilk yazılarla karşılaştığınız yere gelin ve serial test i seçin. Sırasıyle PPP UP Usb yi seçin sonra seri yüklemeyi seçin artık oyununuz yükleniyor ii eylenceler ...