arkadaşlar daemon tools programının nasıl kullanıldığını bilen varsa ne olur anlatsın daha doğrusu neyin imajını almam gerektiğini bilmiyorum (oyun oynamak için)lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler
daemon tool 3,47 acil yardım
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.CloneCD ya da Nero ile oyun cd'sinin imajını alacaksın (harddiskte bir yere tabi). DAha sonra Deamon Tools'un sistem tablasındaki simgesine sağ tıkla ve "Mount Image"a tıkla, gelen pencereden de oyun cd'sinin almış olduğun imajını seç. Hepsi bu. "Bilgisayarım"a girdiğinde CD-rom Sürücünün yanında oyunun simgesine sahip bir sanal cd-rom olduğunu göreceksin.
bu daemon tools programı benim bilgisayarı açılışda devamlı kilitliyor.kullanıcı oturumunu kapat diyip bir daha girince sorun çıkmadan açılıyor.bunun sebebi ile ilgili bir fikri olan var mı arkadaşlar?
eğer nfs oynayacaksan deamon 4.0x yüklemeni öneriririm bazı bilgisayarlarda ( benimki gibi )deamon 3.47 hata verebiliyor.
yasCloneCD ya da Nero ile oyun cd'sinin imajını alacaksın (harddiskte bir yere tabi). DAha sonra Deamon Tools'un sistem tablasındaki simgesine sağ tıkla ve "Mount Image"a tıkla, gelen pencereden de oyun cd'sinin almış olduğun imajını seç. Hepsi bu. "Bilgisayarım"a girdiğinde CD-rom Sürücünün yanında oyunun simgesine sahip bir sanal cd-rom olduğunu göreceksin.Birincisi dediğiniz yöntem tamamıyle matık olarak ta fiziksel olarakta yanlış.Ama bu yanlışı düzeltmek burada mümkün değil.
Daemon Tools Programının kendi sitesinde ingilizce gerekli açıklamalar vardır.
Üçüncüsü bu program oyunların yasadışı kopyalarının çalıştırlmasında kullanıldığı için bu konuya burada son vermek zorundayım.