Subscribe to the Official Daft Punk Newsletter:
Daft Punk Mezdeke - Kareografi Budur
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
3,373 mesaj
Daft Bodies - Harder Better Faster Stronger
Son Düzenleme: BOOMFUNKMCS ~ 21 Haziran 2009 23:15
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
137 mesaj
Acemi bir çalışma olmuş fazla beyenmedim.
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 1
1,579 mesaj
Jeepers CreepersAcemi bir çalışma olmuş fazla beyenmedim.İngilizce'nin olmadığını ve şarkıyı anlamadığını, kızların vücutlarındaki yazılarla direk şarkının sözlerini birebir yazdıklarını anlamadığını varsayıyorum.Çok güzel video olmuş Boomfunk...
Yıllanmış Üye
137 mesaj
Tırtılİngilizce'nin olmadığını ve şarkıyı anlamadığını, kızların vücutlarındaki yazılarla direk şarkının sözlerini birebir yazdıklarını anlamadığını varsayıyorum.Yoo! ingilizcem var kardeş ama videoyu beyenmedim bir sakıncasımı var senin için?Çok güzel video olmuş Boomfunk...
Son Düzenleme: meYra_Su ~ 21 Haziran 2009 23:42
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 1
1,579 mesaj
Jeepers CreepersYoo! ingilizcem var kardeş ama videoyu beyenmedim bir sakıncasımı var senin için?Peki Türkçen var mı?
Yıllanmış Üye
137 mesaj
TırtılPeki Türkçen var mı?
Daft Punk'ın en sevdiğim yönü, sürekli konserlerinde veya göründükleri her yerde birer robot maskesi altındalar, kendileri dışında kimse yüzlerini bilmiyor. Bu kızların kafalarındaki şeyler de o yüzden...
En son aldığım duyum, yeni Tron filmi için soundtracki onların hazırladığı...
Selçuk İslamoğluDaft Punk'ın en sevdiğim yönü, sürekli konserlerinde veya göründükleri her yerde birer robot maskesi altındalar, kendileri dışında kimse yüzlerini bilmiyor. Bu kızların kafalarındaki şeyler de o yüzden...Gorillaz diye bir rock grubu vardı onlarda konserlerini dahi kendilerinin siluetleri gözükecek şekilde yaparlardı.Direk onu anımsattı bu özellikleri bana.
En son aldığım duyum, yeni Tron filmi için soundtracki onların hazırladığı...
Bir klibinde de köpek maskesiyleydi birisi. Da Funk'tı galiba. Yalnız Youtube'a Daft Punk yazınca ilk sayfada ortalarda bir yerde başlıksız hallerinin olduğunu iddia eden bir video vardı. Bakmadım belki kandırmaca da olabilir, Youtube'da böyle şeylere çok rastlanıyor ne de olsa.
Son Düzenleme: Ahmet Ertuğrul ~ 28 Haziran 2009 19:08