Dağıtım

heromania24
29-04-2006, 13:08   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

Merhaba sevgili chip ailesi,

Ben bilgisayarlarla yeni yeni haşır neşir olan biri olarak piyasadaki bütün dergileri inceledim,arada öyle çok büyük farklar olduğunu söylemem ama rahatlıkla chip en iyisi diyebilirim,fakat özellikle ay sonlarında diğer dergiler chipten daha erken çıkarak(ya da chip daha geç) ufak da olsa kendilerine avantaj sağlıyorlar.Örneğin ben geçen ay D&R a chip dergisi almak için girmeme rağmen henüz gelmediği için(ki diğer tüm dergiler gelmişti)başka bir dergi alarak çıktım.Maalesef bunu birkaç yerde daha gözlemlediğim için bir pazarlamacı olarak dağıtım kanallarının önemini belirtmek istedim...Ufak bir detay olsa da rekabetin yoğun olduğu sektörde rakiplerden geri kalmamak açısından önemli olabilir.
  Chip dergisine bol tirajlar...

theironman
29-04-2006, 14:03   |  #2  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

evet ben de böyle olaylara tanık oldum çok kez. Chip dışında aynı kulvarda olan diğer dergileri seçmek zorunda kalabiliyor Chip'i vaktinde göremeyen bir okur. Ben daha iyi olacağına inanıyorum, bu ay mesela İstanbul'da baya bi erken çıkmış, ayın 27'sinde Kadıköy'deydi.

Gökhun Sungurtekin
29-04-2006, 16:39   |  #3  
CHIP Editör
136 mesaj

Bu ay nispeten erken çıktı CHIP. Önümüzdeki aylarda da zamanında bayide olacağız. İlginiz için teşekkürler...

bahey608
30-04-2006, 11:03   |  #4  
Yeni Üye
37 mesaj

bakırköy de en önce çıkan chip di.

yesillili
01-05-2006, 03:03   |  #5  
Yıllanmış Üye
415 mesaj

değerli Chip yönetici ve çalışanları;

dağıtımda kulalnılan kargo ve kuryelerin müşterileri perişan etmemeleri için uyarılması gerekiyor... bazı dağıtıcılar, müşteriye illallah dedirten cinsten...

ben kargoya şikayet maili attım. ama bilmem ne kadar etkili olur. sizlerde iş birliği yaptığınız şirketleri uyarın.  en azından toplu iş yaptığınız için daha çok dikkate alınıcaktır...

Selametle..

afidan
02-05-2006, 10:03   |  #6  
Üye
67 mesaj

arkadaşlar dergi abonesiyim dergi hala elime ulaşmadı normalmi bilmiyorum.hangi kargoya verdiler bilmiyorumlki gidip bir soram