Aranızda Datron Aero kullanan varmı? Araştırdığım kadarıyla 1289+kdv ye centrino 1,5 ghz 256 mb ram 40gb hdd var ve aynı fiyata yine Datron'un p4 3,6 ghz 512 mb ram ve 60gb hdd var sizce hangisi daha mantıklı?
Daha Fazla yanıt bekleniyor !!!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.centrino işlemcinin pil ömründen ve wireless özelliğinden başka artısı varmı
peki hangisi evdeki bilgisayarıma yakın ve ya daha yüksek performans gösterir?
Amd 2500+ 512 mb ddr 400 - 80 gb hdd 128 mb ati radeon 9200se vs...
peki hangisi evdeki bilgisayarıma yakın ve ya daha yüksek performans gösterir?
Evdeki bilgisayarım AMD 2500+ 512mb ddr 400 , 80 gb hdd ...
datron
Datron p4 3,6 ghz 512 mb ram ve 60gb hdd tabii daha performanslı ama pil yetecek mi performansa - bir de centrinoda 1mb cache var diye biliyorum
alıntı:
Gönderen : chip_recepValla p4 3.6 notebook un pil ömrü en fazla taş çatlasa 2.5 3 saattir.
ama ben oyun oynayacam ağ yapıp arkadaşımla kapışcam diyosan tabiki p4 ü öneririm.
öyle bir cihazın batarya ömrü oyunda oynandığınu hesaba katarsak en fazla 1 saat 20 dk olacaktır. Çünkü tam performans ekran cpu ram ve disk kullanacaksın. bu arada ses kartı ve hoparlörlerde cabası birde oyun CD'üzerinden çalışıyorsa yandık...
@turanozzeybek +1
sistem müh. ait sertifika sorularını inceliyordum aynen bööle bi soru wardı - diyo ki
alıntı:
david yolculuğa çıkacak modemi, ekrankartı, ext. cdwriter'i var. tabii adam bu arada adam uçakta 6 saat yolculukta... işlemcisi centrino. Soru şu david'in pili en az 3,5 saat kesintisiz dayanmak zorunda - ne yapmalı
birisi YEDEK PİL aslın dedi - KESİNTİSİZ diyor
birisi ŞARJ ALETİNİ ALSIN dedi - ADAM UÇAKTA
birisi hiç uğraşmasın dayanmaz dedi... ki o sırada hoca öğrenciye doğru uçuyordu zor tuttuk...
Cevap : MODEM'i söküp evde bırakması, ekran çözünürlüğünü ve resnk derinliğini düşürmesi, CD-Writer'ı da kullanmayacaksa kablosunu dahi takmaması gerekir şeklindeydi :-)
iyi de oyun oynamak niyetinde değilim. Benim derdim evdeki bilgisayarı aratmamak hız olarak. Sonuçta fazla birşey yaptığım söylenemez.
Foto editing falan yapıyorum nete giriyorum. Mp3 dinliyorum ( yaklaşık 15 Gb falan var) opera browser, msn , icq, office, corel draw ve photoshop kullanıoyurum. bunları rahatlıkla yapabileceğim bir makina lazım bana...