arkadaşlar vistada başlat menüsünü daha i tepki verir hale getirmek için ne yapılabilir??
Regeditte bunu için bi değer var mı?
Daha hızlı başlat menüsü??
görsek efektleri kapatabilirsin en azından. ben öyle yapıtım çok iyi bence.
bende aniden açılıyo bi yavaşlık yokki
bilgisayarım a sağ tıkla özelliklerden Performans yazan yere tıkla orda Görsel Efektleri ayarla die bi yazı war ona tıkla Görsel Efektler den En iyi performan için ayarlayı seç tamam de.
bende oluyor ya herhalde ekran kartından dır biraz yavaş kalıyor olabilir. bende AMD Radeon 9600 VGA war yetmiyor olabilir. RAM 1024GB ama anlamadım sebebini
yaw bende de o kadar da yavaş dill ama... daha da nasıl hızlanır... sistemim i zaaten..
yardımcı olmak isterdim ama pek fazla bilmiyorum o konuları kusura bakma.
emre1990yaw bende de o kadar da yavaş dill ama... daha da nasıl hızlanır... sistemim i zaaten..Bende bilgisayarı açtıktan sonra başlatı ilk açtığımda çok kısa bi gecikme oluyor ama ondan sonra hızlı açılıyor.Sana önerim bi disk birleştirme yapman..
gökhan19evet... tmemre1990yaw bende de o kadar da yavaş dill ama... daha da nasıl hızlanır... sistemim i zaaten..Bende bilgisayarı açtıktan sonra başlatı ilk açtığımda çok kısa bi gecikme oluyor ama ondan sonra hızlı açılıyor.Sana önerim bi disk birleştirme yapman..
gökhan19 kardeşim sen windows vistadan anladığın için sana bi sorum olcak bu visatdaki uyarıları nasıl kaldırcazz
Quad-Coregökhan19 kardeşim sen windows vistadan anladığın için sana bi sorum olcak bu visatdaki uyarıları nasıl kaldıUAC’yi kapatmak için Başlat düğmesine tıklayıp “kullanıcı” yazarak Kullanıcı Hesapları’nı bulup çalıştırın. “Kullanıcı Hesabı Denetimi’ni aç veya kapat”a tıklayıp UAC’yi kapatın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın
gökhan19Vistayı kurduğumda ilk yaptığım şeylerden biridir UACı kapatmak.Quad-Coregökhan19 kardeşim sen windows vistadan anladığın için sana bi sorum olcak bu visatdaki uyarıları nasıl kaldıUAC’yi kapatmak için Başlat düğmesine tıklayıp “kullanıcı” yazarak Kullanıcı Hesapları’nı bulup çalıştırın. “Kullanıcı Hesabı Denetimi’ni aç veya kapat”a tıklayıp UAC’yi kapatın ve bilgisayarınızı yeniden başlatı
emre1990arkadaşlar vistada başlat menüsünü daha i tepki verir hale getirmek için ne yapılabilir??Evet Var
Regeditte bunu için bi değer var mı?
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop
anahtarında "MenuShowDelay" değerini "1" yap yeter.Hadi Kolay Gelsin.
bu disk birleştirme olayı ne kadar sürüyo bende vista var bilgisayarı alalı bir buçuk ay oldu geçen gün denedim 4 saati geçince gına geldi kapatıp oyun oynamaya başladım... bu arada bunun ingilizcesi disk fragmenter di mi çünkü ben ingilizce kullanıyorum
ulasaktokbu disk birleştirme olayı ne kadar sürüyo bende vista var bilgisayarı alalı bir buçuk ay oldu geçen gün denedim 4 saati geçince gına geldi kapatıp oyun oynamaya başladım... bu arada bunun ingilizcesi disk fragmenter di mi çünkü ben ingilizce kullanıEğer şimdiye kadar hiç disk birleştirmesi yapmadıysan ve diskinde çok fazla veri varsa disk birleştirmesi çok uzun sürebilir.
Disk birleştirmeninm İngilizcesi "disc fragmantation"dır.