Merhaba arkadaşlar geçen yıl sony vaio bilgisayar aldım işlemcisi falan herşey iyi ancak ekran kartı pekte verimli değil o yüzden bilgisayarımı yenileme kararı aldım sizden ricam şuanki bilgisayarımdan daha üst ancak bütcemede uyacak bir bilgisayar önerirmisiniz ? şuanki bilgisayarımın özellikleri , intel i7 işlemci 2.2-3.2 amd radeon hd7650m ekran kartı (2 gb) 128 bit 8 gb ram 17 inç ekran blu-ray disk 1920x1080 çözünürlük 750 gb harddisk . bütcem ise en fazla 3.500-4.000 tl , yeni alacagım bilgisayarda hem oyun oynamak hemde yazılımsal olarak çizim programlarını çalıştırırken her hangi bir sorun (ısınma vb.) olmaması lazım . Şimdiden çok teşekkür ediyorum
daha iyi bir bilgisayar önerisi
söylemeyi unutmuşşum kusura bakmayın, bende toplama bilgisayar almayı isterdim ancak işim gereği laptop kullanmam lazım yoksa bu gösterdiğim bütçeyle kat ve kat daha iyisi masaüstüyle ortaya çıkardı . yinede teşekkür ederim yorumunuz için .
http://www.monsternotebook.com.t ... =tr-TR#.U3Ops5AYSUk
3x msata da var 2. hdd var bunları ayriyeten kendin ekleye biliyorsun tabi bunun sonucunda fiyat artıyor ama istediğin gibi parçaları seçip alabiliyorsun
monster a bak biraz güzel bilgisayarlar var alienware de olabilir en düşük intel core i7-4700MQ ya da intel core i7-HQ işlemcili almaya çalış ekran kartı da iyi olursa güzel olur notebookcheckten laptop işlemcileri ve ekran kartları sıralamasını bulabilirsin o listelere de bakarsan daha kolay seçebilirsin. bu bütçeye iyi bilgisayarlar bulunur diye düşünüyorum