daha ne kadar kasılırız??

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
delianger
08-06-2005, 10:36   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj

ilk pcm pIII 933 256sd o zaman için iyi bir sistemdi..antivir yükleyecem dedim (norton) aman yükleme kasar makineyi belirgin bi şekilde yavaşlarsın dediler..ii dedim ve kurdum :P

sene 2005 p4lga işlemciler  amd 939 socketli (canavar) işlemciler üretti..ramler diz boyu..en kötü 256 x 2

hala antivir programları pcyi kasar diyorlar.. daha bu ne kadar sürer......kasılmaktan patlayacakmıyız..

ben mcafee kullanıyorum..istediği kadar kasabilir izin verdim... :))

Recep Baltaş
08-06-2005, 13:02   |  #2  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

Antivir Xp kullan ....kasarsa bana gönder bende onu kasacam....:)))  Gördüğüm en hafif ve bir o kada da etkili ve ücretsiz virüs programı...işini çok iyiy yapıyor hiç merak etme..güncel tut yeter...

Eyüp Korkusuz
08-06-2005, 16:20   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,077 mesaj

İlk olarak sana şunu söyleyeyim güvenlik klasörünü biraz incelersen kendi soruna kendi cevabını bulabilirsin özellikle antivirüs yazılımlarının karşılaştırmaları hakkında bile topic açmıştık... Bir ikincisi sana norton hakkında bu ifadeyi kullanan kişi gerçekten doğru söylemiş işlemciyi yorduğu bir gerçek ama taramalarda ise diğerlerinden biraz daha hızlı taradığı ise ayrı bir gerçek... Olaya şu şekilde yaklaşırsan elinde güçlü sistemli bir pc var ve senin için güvenlik performans tan daha önemli ise arka planda online tarama yaparken sistemi fazla kullanmayan virüslere geçit vermeyen bir program istersen sana karspersky veya mcafee 7.1 öneririm... Ama karspersky ninde tarama olayı uzun sürer fakat tararkende en diplere iner... Mcafee 7.1 eski sürümlerine nazaran iyileştirilmiş yönleriyle ön plana çıkan diğer bir yazılım benim güvenerek tavsiye edebileceğim 2 yazılım bu ve kendim de şahsen karspersky 4.05 kullanıyorum menunum...

Diğer bir konuda imzanı değiştirirsen memnun olurum hoş durmuyor heleki bu forumda...

İyi çalışmalar...