Daikin Türkiye'de

Galilee
18-10-2011, 19:45   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2011

Arkadaşlar selam nette dolaşırken böyle bir bültene rastgeldim aynen kopyalıyorum


Dünyanın bir numarası, devyatırımlarla Türkiye’de!
Dünyanınbir numaralı iklimlendirme markası Daikin, Türkiye’de büyük bir yatırım yaptı.Daikin, global gücüne Türkiye iklimlendirme sektörünün öncülerinden Airfel’intüm gücünü de ekliyor.


Daikinve Airfel’in, klima, ısıtma ve havalandırma pazarlarında, birbirini tamamlayıcıgüçleri ve yetenekleri birleşiyor. Daikin, Türkiye’de Airfel’in deneyimi,üretim tesisleri, satış noktaları, geniş bayi ve servis ağı üzerinden büyüyor.


Bu adım, Türkiye’nin ötesinde, tümbölgenin havasını tamamen değiştirecek.
Dünyayasayısız ileri iklimlendirme teknolojisi kazandıran Daikin, bundan böyle yenilikçiürünlerini, yüksek Daikin standardı ile Türkiye’de üretiyor. Türkiye, Daikin'indünyadaki üretim ve ARGE  merkezleri arasında en önemlilerinden birihaline geliyor.


Daikin,Airfel markası ile ilk kez konvansiyonel ısıtma pazarına da girmiş oluyor;böylelikle Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’yı içeren EMEA pazarına sunduğu ürünleriçeşitlendiriyor. Daikin markası sadece Türkiye’nin değil, çevresindeki büyük coğrafyanınlider markası olmaya hazırlanıyor.



Türkiye, iklimlendirme konusunda dabölgenin lideri konumuna gelecek.
Daikin,bu yatırımları sonucunda, klimadan kombiye uzanan ürünleriyle, Türkiye Isıtma,Soğutma ve İklimlendirme sektörünün tüm ihtiyaçlarını karşılayacak altyapı veçeşitliliğe ulaşacak.


Daikin,sadece Türkiye iç pazarının değil, yapacağı ihracat ile Avrupa, Ortadoğu veAfrika bölgelerinin de en önemli oyuncusu olacak.


Daikin'in Türkiye yatırımıyla ilgili detaylı bilgi içintıklayın.

(http://www.facebook.com/daikin.turkiye)