Sizce MSİ R9 270X Gaming 2G GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı mı (1030 mhz çekirdek hızı, 5600 bellek hızı, 2 fan,611 tl)
Yoksa Powercolor R9 270X PCS+ GDDR5 OC 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı mı (1060 mhz çekirdek hızı, 5700 mhz bellek hızı 2 fan, 591 tl)
Ya da Sapphire R9 270X DUAL-X OC GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı mı (1030 (sanırım) mhz çekirdek, 5600 mhz bellek, 2 fan, 591 tl)
Veya Powercolor R9 270X DEVIL GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı mı (1150 mhz çekirdek, 5600 mhz bellek, 670 tl, 3 fan)
hepsi gddr5 ve 256 bit ve 2 gb
işlemcim fx-4100 fakat oc yaparak 3.6 dan 4.0 ghz ye çıkardım darboğaz olur mu ve bunlardan hangisini seçmeliyim şimdiden teşekkürler
darboğaz olur mu ve hangi kart şimdiden teşekkürle
- 1
- 2
Ekran kartlarında genelde Asus performans ve soğutmasıyla daha önde. DIRECT CU II bir ekran kartı alsan rahat edersin. Ancak 4100le darboğaz hakkında birşey söyleyemem R9 270'e. Yabancı forumlarda darboğaz yapıyor diyen de var sorunsuz diyen de.
Ekran kartlarında genelde Asus performans ve soğutmasıyla daha önde. DIRECT CU II bir ekran kartı alsan rahat edersin. Ancak 4100le darboğaz hakkında birşey söyleyemem R9 270'e. Yabancı forumlarda darboğaz yapıyor diyen de var sorunsuz diyen de.teşekkürler ve siz bunların hiçbiri mi diyorsunuz
yani http://www.vatanbilgisayar.com/r ... rti.html#ozellikler
bu mu diyorsunuz ...
Son Düzenleme: samilibo2 ~ 12 Mayıs 2014 21:56
çok ama çok teşekkür ederim ve hiçbirinde mi darboğaz olmaz ayrıca asus gtx 760, powercolor r9 270x veya sapphire hd 7950 den hangisini almalıyım 760ta ve 270x te çekirdek ve bellek hızları yüksek fakat 2gb ve 256 bitler 7950 de ise çekirdek ve bellek hızı düşük ama 3gb ve yaklaşık 300 bit hangisi? .... şimdiden teşekkürlerDarboğaz olmaz sıkıntısız çalışır.
Bu mesaj ekran klavyesi kullanılarak gönderildi...
çok ama çok teşekkür ederim ve hiçbirinde mi darboğaz olmaz ayrıca asus gtx 760, powercolor r9 270x veya sapphire hd 7950 den hangisini almalıyım 760ta ve 270x te çekirdek ve bellek hızları yüksek fakat 2gb ve 256 bitler 7950 de ise çekirdek ve bellek hızı düşük ama 3gb ve yaklaşık 300 bit hangisi? .... şimdiden teşekkürlerTek kelime ile GTX 760.Bu mesaj ekran klavyesi kullanılarak gönderildi...
abi şimdi ben bir 5 yıl yenisini alamam gönlümde 7950 de ama siz anladığım kadarıyla çok bilgili ve saygın birisiniz o zaman ben gidip asus gtx760 alıyorum ama msi nin twin frozer da güzel hangisini almalıyım çok ama çok teşekkür ederim
Bu mesaj ekran klavyesi kullanılarak gönderildi...
Aklıma bir şey geldi. İki tane gtx 650ti boos alıp sli yapmak istiyorum ama hangisi az önce dediğim mi gtx 760 mı şimdiden çok teşekkürler
diamond abi msi dedi mega abi asus dedi bakın şimdi arada kaldım msi çekirdek hızı daha fazla asus daha az asus en fazala 1072 oluyormuş herhalde msi ise orjinal 1085 oc la 1150 olur herhalde soğutma oc performansı kenar yumuşatma bakımından hangisi daha iyi çekirkdek hızları nedeni ile aklım msi ye yattı asus ile arasında 7 tl fark var ama çok da büyük bir şey değil evet herşeye kararımı verdim sonuç olarak geriye tek bir şey kaldı
Msi (gönlüm bunda)
Asus
bu arada gigbyte zotac sapphire nasıldır onları da bu elemenin içine katayım mı
ama zotac sanırım referansmış bu yüzden kötüymüş
şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
abi birde ben bu kartlarla gta 4, bf4, cod ghosts, thief, ac4, crysis3 vb. yeni nesil oyunları kenar yumuşatmalı ve ultra ayarda oynamak istiyorum olur mu olmazsa en iyi nasıl oynayabilirim
abi birde bende 3.6 dan 4.2 ghzye çıkarılmış fx-4100
4gb ram
2008 den kalma harddisk (ssd hdd olayını bilmiyorum napacaksınız işte cahillik
gigbyte mavi am3+ soket anakart
500w psu var abi ben şimdi bu ekran kartlarını alıp birde oc yapınca ısı ve voltaj değerleri nasıl olur
bu arada gürültü benim için önemli değil.
diamond abi msi dedi mega abi asus dedi bakın şimdi arada kaldım msi çekirdek hızı daha fazla asus daha az asus en fazala 1072 oluyormuş herhalde msi ise orjinal 1085 oc la 1150 olur herhalde soğutma oc performansı kenar yumuşatma bakımından hangisi daha iyi çekirkdek hızları nedeni ile aklım msi ye yattı asus ile arasında 7 tl fark var ama çok da büyük bir şey değil evet herşeye kararımı verdim sonuç olarak geriye tek bir şey kaldıASUS ile MSI arasında çok fazla kalite farkı yok ama genel olarak ASUS halen daha iyi bilinir. Sana kalmış. Çekirdek hızları çok önemli değil zaten kart soğuk kaldıkça boost yapıyor, çok fark etmez ve oyunlarda da 2 FPS farkı yaratmaz. Önemli olan 2 fanlı referans kartı olmayan kart almaktır. Gigabyte da aynı şekilde kalitelidir ama Vatan'da yok zannedersem. Sapphire AMD kartları yapar NVIDIA yapmaz onun için alamazsın. Zotac tavsiye etmiyorum.Msi (gönlüm bunda)
Asus
bu arada gigbyte zotac sapphire nasıldır onları da bu elemenin içine katayım mı
ama zotac sanırım referansmış bu yüzden kötüymüş
şimdiden cevaplarınız için teşekkü
abi birde ben bu kartlarla gta 4, bf4, cod ghosts, thief, ac4, crysis3 vb. yeni nesil oyunları kenar yumuşatmalı ve ultra ayarda oynamak istiyorum olur mu olmazsa en iyi nasılUltra ayarda bazılarını oynayamazsın (oynarsın ama FPS çok düşük olur, özellikle Crysis 3). Ama yüksek ayarda rahat açarsın kenar yumuşatmalı. Aldığın monitör zaten yüksek ile ultra ayar farkını göstermiyorsa hiç deneme.
bu arada abi benim psu 600 w imiş demek ki tam yetecek...
- 1
- 2