selamın aleyküm arkadaşlar,
acaba intel coe 2 quad q8300 msı hd6850 r6850 amd radeon ekran kartına darboğazlık yapar mı?teşekkürler.
darboğazlık yapar mı????
değil 6850 ye HD6950 ye bile dar boğaz yapmıyor o işlemciler arkadaşımda var o işlemciden yeni HD6950 aldı bende de x6 amd var test yaptık değerler aynı ekran kartı değerleri aynı yani isterseniz HD6950 bile alsanız yapmıyor dar boğaz
sağolasın kardeş.ben de darboğazlık yapar diye korkmuştum.o zaman bu işlemciyi gönül rahatlığıyla alabilirim.
önemli değil yapmaz da senin psu kaç W bide kaç gb ram var senin sistemde
psu:550 watt
ram:1.5 gb(3gb yapmayı düşünüyorum.)
bi de bu msı hd6850 r6850 amd radeon ekran kartı paylaşımlı mı paylaşımsız mı?teşekkürler.
evet psu yeter diye tahmin ediyorum dandik bir marka olsa bile ram 3 gb yaparsanız çok iyi olur HD6850 ler paylaşımlı yani mesela bende de HD6950 2 gb var 4 gb ram ile birlikte toplam kullanılabilir grafik belleği
3839 mb yazıyor yani daha iyi bir şey aslında ekran kartının çoğu oyun 1 gb belleğini bile kullanmıyorki kaldıki 2 gb ı geçsin sayi iyi karttır ve soğutması iyi bir kart istiyorsanız msı colone modelini alın
karta benim de içim ısındı.bi de önerebileceğiniz 2gb(800 mhz) ram var mı?
takılı olan ram le aynı marka aynı hız da bir ram alırsanız sizin için daha iyi nasıl mı iyi eğer 2 side aynı olursa dual olarak çalışırsa performansı 2 ye katlarsın