Bu ay (2013 Şubat) Chip Dergisi, okuyucularına Data Çözüm Yazılım Apartman-Site Yönetim Sistemini hediye ediyor. Programla ilgili tüm teknik sorunları buradan bizimle paylaşabilirsiniz.
Bu ay (2013 Şubat) Chip Dergisi, okuyucularına Data Çözüm Yazılım Apartman-Site Yönetim Sistemini hediye ediyor. Programla ilgili tüm teknik sorunları buradan bizimle paylaşabilirsiniz.
Değerli Chip okurları, programınızı 2.3 versiyona yükseltiniz.
e-postayla gönderdiğiniz çözümü yapmama rağmen hala
yukarıdaki hatayı veriyor. Lutfen acil çözüm....
aidat kısmına girdiğimde
hatası alıyorum....
Windows X64 sürümlerinden birini kullanıyorsanız Aşağıdaki yerden indirip;
Burdaki klasörün içine atın.
C:\Windows\SysWOW64
Eğer 32bit sistem kullanıyorsanız;
C:\Windows\System32
Klasörünün içine atın.
regsvr32 MSCOMCT2.OCX yazıp entera basın.Büyük yazdıklarımı büyük yazın.
Eğer buda olmadı ise System 32 içine ve syswow64 Klasörünün içine giirp sağ tıklayıp Yeni Kısayol Oluştura tıklayıp Dosya konumunu ise O klasöre attığınız OCX yolunu seçip İlerleyin Ve kısa yola Sağ tıklayıp Yönetici olarak Çalıştıra Tıklayın.Sistemi yeniden başlatıp Kullanmaya devam edin.
Verdiğiniz çözümlerin hiçbiri işe yaramıyor.Yine aynı hatayı alıyorum....
Saol da söylediğin çözümler beş para etmiyor.Programı silip kullanmayacağım....
Kasa defterinde "Yeni Giriş Hareketi" nde kaydetmek ya da çıkmak istediğimde işlem yapmıyor. Program kilitleniyor.
Bilgisayarımda F1 sorunu yaşıyorum. Aynı zamanda bilgisayarım açılışta 'Windows'u yapılandırılmasına hazırlanıyor' uyarından uzun bir süre sonra pc im açılıyor. Açıldıktan sonra sonra sağ alt köşede
Smart Event Occurred
a hard drive in the system reports that it may fail in the near future. Click here to identify the problem drive
uyarısı geliyor.
Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bilgisayarımda F1 sorunu yaşıyorum. Aynı zamanda bilgisayarım açılışta 'Windows'u yapılandırılmasına hazırlanıyor' uyarından uzun bir süre sonra pc im açılıyor. Açıldıktan sonra sonra sağ alt köşede
Smart Event Occurred
a hard drive in the system reports that it may fail in the near future. Click here to identify the problem drive
uyarısı geliyor.
Bilgisayarımda F1 sorunu yaşıyorum. Aynı zamanda bilgisayarım açılışta 'Windows'u yapılandırılmasına hazırlanıyor' uyarından uzun bir süre sonra pc im açılıyor. Açıldıktan sonra sonra sağ alt köşedehttps://www.chip.com.tr/forum/lut ... 17.html?ynt=1337678Smart Event Occurred
uyarısı geliyor.
Burdaki konunuzdan devam etseniz olmazmıydı sizce burası zaten yeri değil neden burda yazdınız ve farkı alanlarda birden çok aynı konuda yardım isteme Forum kurallarına aykırı bildirmiş olayım.