turknova.net için bana davetiye yollayabilecek hayırsever arkadaş varmıdır acaba =( afmyrlcloutlook.com şimdiden teşekkürler
Davetiye Kodu Olan Varmı (turknova.net)
- 1
- 2
Başka bir Türk tracker profil göstermelisin referans olarak yani yanlış anlama davet edince davet eden de sorumlu her şeyden.
Kardeşim banada davetiye kodu göderirmisin.Şimdiden teşekkür ediyorum . acil
Son Düzenleme: hagvild ~ 22 Eylül 2014 15:48
kardeşim bana gönderir misin davetiye kodu ?? ?
Rica etsem bi davetiye kodu da ben alabilir miyim şimdiden teşekkürler...
m-akcal@hotmail.com
Arkadaşlar rica etsem banada davetiye kodu göderebilirmisiniz. Teşekkürler.
Üstadlar rica etsem bi davetiye koduda ben alabilirmiyim. emeği geçen herkse teşekkrler..
Rica etsem bir tane de bana davetiye kodu atabilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar,
Rica etsem bana da bir davetiye kodu gönderebilir misiniz?
Teşekkürler,
banada davetiye kodu gönderebilirmisiniz? tşk ederim [email]emredogaan@outlook.com[/email]
Arkadaşlar bir çok torrent sitesi kulladım, ratiom hemen hemen her sitede yüksek şayet Turknovadan davetiye alıcak olursam , gönderen arkadaşa minnettar olup kendisine (Arena-TR ve HDTurk) davetiyelerini yollayacam...Şimdiden teşekkür ederim.
Mail: [email]demirvuran@gmail.com[/email]
Merhaba arkadaşlar,
Eğer mümkünse bana da bir davetiye kodu gönderebilir misiniz?(turktorrent ve bitturk üyeliklerim var bende eğer işinize yararsasize yardımcı olmak isterim)
bende davetiye kodu alabilirmiyim [email]melikealakus54@gmail.com[/email]
beyler turknova için davetiye yollayacak hayırsever varsa [email]rk.rk@hotmail.com.tr[/email] davetiye yollayabilirmisiniz
rica etsem bana da yollar mısın davetiye. arena tr kullanıcısıyım. [email]mcanerf@hotmail.com[/email] tesekkurler.
Torrentleeche üyeydim, 3 ay hareket olmadığı için adamlar hesabımı silmişler. dünya kadar uploadım vardı. turknova için davetiye gönderen arkadaş olursa sevinirim. şimdiden teşekkür ederim. vlkpegasus@gmail.com
kenankaan.12@gmail.com davetiye yollar misiniz ?
Şimdi den teşekkürler
Arkadaşlar torrent ile ilgili bulabildiğim tek yer burası bu forumdA konu da açamadığım için burdan sorayım dedim. Konuyla ilgili bilgisi fazla lan birisi mesaj atarsa da sevinirim.
U torrent kullanıyorum, torrentten pek anlamasam da dosya indirmeyi falan yapıyorum sadece. 2 aydır kullanıyorum toplam ama 3 gündür çok salaklaşmaya başladı program normalde 1.2mbit ile download yapıyordum akk nı aştıktan sonra 350kbit gibi bir hızla download yaparken şimdi hız 100kbit i geçmiyor ve hız çok değişken. mesela genelde 10kbit altında hep hız 4 oluyor 8 oluyor falan sonra bir anda 80kbitlere çıkıyor 10sn sonra tekrar düşüyor hız. tracker ekleme olaynı ve torrent hızlandırma ayarları gibi konuları denedim ama değişen birşey olmadı. Tracker ekleme konusunda da kafamda sorular var. mesela 15 güncel tracker eklemekle 100 tracker eklemek arasında fark var mı yani çk ciddi bir fark oluşur mu ve ideali kaçtır tracker eklemenin? ve zamunda trackerlarının farkı ne? heryerde övmüşler, altın kaplama mı bu. Lütfen cevap bekliyorum. Şimdideen teşekkürler.
TurkNova davetiye kodu yollarsanız çok sevnirim şimdiden teşekkürler..
ardcem@hotmail.com tüm davetiye kodu yollarsanız çok sevnirim şimdiden teşekkürler..
acanpektas@gmail.com eğer davetiye yollayabilirseniz çok makbule geçer darısı düğün davetiyenize olsun inşallah :)
- 1
- 2