Arkadaşlar acer laptop kullanıyorum. sesi yükselttiğimde bilgisayardan dayanılmaz bir uğultu sesi geliyor. Başta donanımsal olduğunu düşündüm fakat kolonlarımı taktığımda aynı uğultu sesini aldım ve hatta kulaklık taktığımdada. İlk defa böyle bir şeyler karşılaşıyorum sorun sizce nedir?
Dayanılmaz bir uğultu
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 132
4,310 mesaj
Arkadaşlar acer laptop kullanıyorum. sesi yükselttiğimde bilgisayardan dayanılmaz bir uğultu sesi geliyor. Başta donanımsal olduğunu düşündüm fakat kolonlarımı taktığımda aynı uğultu sesini aldım ve hatta kulaklık taktığımdada. İlk defa böyle bir şeyler karşılaşıyorum sorun sizce nedir?Ses için kullanılan programda yankı efekti falan açık mı?
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 132
4,310 mesaj
Tavsiyem ses için kurduğun programı kaldırıp tekrar kurman yönünde. Başka programlar ile dinleyerek de dene.
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
4 mesaj
Ses driverlarını ve eklentilerini komple kaldır ve yeniden kur. Diğer arkadaşında dediği gibi ses kartının uygulamasında ses efektleri var kanalizasyon kapalı ortam vs. onlarında kapalı olduguna ıyı bak derim. Kolay gelsin...
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
26 mesaj
bişey sölemeye gerek kalmamış arkadaşlar söylemiş :) ses driverlarını kaldırıp yükle :)