dc++ 6.7.4 sürümünü kullanıyorum bütün ayarları yaptığımı zannediyordum ama nedense search veya başkasının bilgisayarına girmeyi bir türlü beceremedim.eğer bir bilginiz varsa lütfen tooolga@hotmail.com dan bana ulaşın.
DC++ kullanmayı bilen varsa bi yardım...
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.active degilsinizdir o yuzden
aktive olabilmeniziçin oncelikle ya sabit ip ye sahip olmanız yada no-ip.com dan gerekli ayarları yapamnız gerekir.
Bu sebeple yonetici arkadasımızın verdigi linki iyce inceleyin eger eksik gordugunuz yerler olurda ben buralarda olacagım:)
MOdemde port açman gerekiyor yoksa bir şey yapamazsın..
allah canınızı almasın arkadaşlar modemde port acmak gerekiyomuş olurmu öle şey dc++ bikere sabit bi port kullanmayan bi program.yani modemle portla arkadaşımızın işi olmaz aktif olmasa bile ki bunuda dc++ ı kurarken kendi secer pasiftir ki buda onun bi saerch yapmasına engel degildir kesinlikle arkadaşım yeterincce veri paylaşıp hublara bağlanmıyosun bundan dolayı search de filan bişey cıkmıyo.preferences da sharings die bi yer var oradan 5 -10 gb paylaşıma ac ilk açtıgında dosyalar genelde 0 gb oluyo onları kaldır tekrar ekle bölece kac gb paylaştıgına bak hub listtende paylaştıgın veri miktarına uygun hublar sec(bsxı hublara girebilmenin sınırı mesela 50 gb dir onlara zor girersin 5 gb 10 gb sınırlı hublara gir) sorunun kalmıyacaktır.yabi bağlantın 256 veya 512 ise şiddetle emule tavsiye ederim tabi onda port acma gibi bi sıkıntıyla karşılaşırsın ama oda olacak o kadar yani.