hiren boot cd de data rescue(dd) ile alınn image dosyasını nasıl açabilirim yada nasıl yükleyebilirim bir program yok mu normal image programları görmüyor.alınan arşivin boyutu 89gb
.dd dosyası
Yine aynı programla açın o dosyayı.
aynı programın hiren bootta dosya açma fonksiyonu yok.genel bir araştırma yaptım dd formatı mac os dosya arşiv formatı.o nedenle açmak zor.bu konuda bir bilginiz yok mu
Yanlışınız var. O dosyayı bahsi geçen program oluşturdu. Tekrar o dosyayla geri yükleme işlemini yine o program yapabilir. O programı tekrar yükleyin. Açtığınızda imajdan geri yükleme gibi bir seçenek olmalı. Sonuçta imaj alıyorsa aldığı imajı uygulayabiliyor olmalı. Programı kullanmadım o yüzden ayrıntılı bilgi veremem ama belki de aldığı imaj dosyası bir diske yazılıyor öyle kullanılıyor olabilir vs.
Bir daha bak. Arama motorlarından da yardım alabilirsin.
nette bunu açacak tek ortam mc os o da bende yok.fakat mini vmac denilen bi programla pc ortamında halledilebilir fakat mini vmac kullanmayı bilmiyorum hep ingilizce bilgi var.mini vmac kullanan var mı
koca pc forumda bunu bilen yok mu arkadaşlar
bi yardımcı olun arkadaşlar chip forum neden yardımcı olmuyor
Macintosh bilgisayarda bulunan DiskDoubler isimli dosya sıkıştırma yöntemi ile arşivlenmiş dosyalardır.
Bu yöntem LZ78 sıkıştırma algoritması kullanır. açmak için aynı yöntemi kullanan başka bir program veya Diskdubler kullanılabilir.
DiskDoubler yerine daha sonra Stuffit isimli bir program kullanılmaya başlanmıştır. Mac OS X bilgisayarlarda DiskDoubler bulunmaz.
Kullanılan Programlar: DiskDoubler, Stuffit
Gerekli Programların adresi: www.my.smithmicro.com