ddr PC3200 400 mhz 512 mb lık remim var.Diğer slota ddr2 533 veya 667 mhz lik ram taksam olurmu veya ddr 400 mhz lik ram i çıkarsam yerine 1 gb lık 667 mhz taksam olurmu bunu şunun için soruyorum piyasada ddr bellekler ddr2 ye göre daha pahalı benim anakart en fazla ddr pc3200 400 mhz ı desliyor eğer ddr2 667 mhz ram uyuyorsa 400 mhz dede çalışsa önemli değil.
ddr ram yerine ddr2 ram olurmu
anakartınız en fazla ddr400 ü destekliyorsa bunun üstünü takamazsınız bu kartala 21'' jant takmak gibi :=) ayrıca ddr ile ddr2 nin slotları farklı diye hatırlıyorum...
olsa dükkan senin hasan ama olmaz:=).raxx arkadaşıunda dediği gibi zaten slotlarıda farklı.ddr2 alsan bile anakart ram soketine oturtamazsın
olsa ben de aynısını yapacağım ama nerde o günler :)
evet abi bende aynı konudan muzdaribim maalesef ddr ler demode olmasına rağmen ddr2 lerden pahalı ve de anakartınızı beraber asla paylaşmak gibi bir fedakarlığı göğüslemiyorlar.
ddr2 takmak için anakartımı değiştireceğiz yaw bu nasıl iş
Malesef öyle :=) bunda garip birşey yok intel p4 ten sonra dördüncü ya da beşinci modelini çıkarıyor :=)
ddr2 yi takamazsın girmez. ddr1 400 ya da 333mhz lik ramlar almak zorundasınız. ya da anakartı değiştirmek.
ne yapalım 22 ytl ye ddr 400 mhz oem ram aldım şimdilik idare edeceğiz yardımlarınız için teşekkür ederim.
zaten istesende takamassın ramı taktğın yeregirmiyor arkaşımın biri ram takayım derken ramı kırmıştı