Arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum.LG marka laptop aldım.Fazla kullanmasını bilmiyorum.DVD yazmak istedim ve yazdım.Ancak bunu yazdıktan sonra video,ses vb listeri var.Bunun sol tarafında daha önceden yazılmış olan dosyaların tüm listesini ok işaretine tıkladığımda yukarıdan aşağıya sıralıyor.Ben bu dosyaları sağ tuş delete yaptım ama hiç birini silmedi.Ben bunların orada gözükmesini istemiyorum.Gözükmemesi için nasıl silebilirim.Acilem yardıma ihtiyacım var.şimdiden teşekkürler.
DDV yazma listesi
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 5
1,440 mesaj
Arkadaşım
verdiğin bilgiler yetersiz, önce sizin sisteminizin özelliklerini vermelisiniz eksiksiz tam doğru bilgiler almak istiyor iseniz,örnekteki bilgileri vermelisiniz.,
bilgi almak istediğiniz proğram...?
Sorun:....................?
İşletim Sistemi:......... ?
Sistem Özellikleri:...... ?
Model seri no:........... ?
Bilgileri mutlaka belirtiniz.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
334 mesaj
suat666ArkadaşımAyrıyeten eklenmesı gereken bır konuda '' Hıc arastırmadan hazır cevap ıstemek'' sorunlarımızı bırazcık olsun kendımızde arastıralım yapamadıysak ıste o zaman burda paylasalım gercekten bazen cok basıt sorular soruluyor ve ben acıkcası bu halımızden utanıyorum ''Google babaya yaz'' o sana cevabını verır mutlaka...
verdiğin bilgiler yetersiz, önce sizin sisteminizin özelliklerini vermelisiniz eksiksiz tam doğru bilgiler almak istiyor iseniz,örnekteki bilgileri vermelisiniz.,
bilgi almak istediğiniz proğram...?
Sorun:....................?
İşletim Sistemi:......... ?
Sistem Özellikleri:...... ?
Model seri no:........... ?
Bilgileri mutlaka belirtiniz.