Bildiğimiz bat dosyasımı bu :DDDD
Ordaki dosyalara t.o. yapmadan hareket bile ettiremezsiniz arkadaş bunu bilmiyor herhalde :DDD
Ayrıca tamiri de basit.Kodları net kafede incledikten sonra ubuntu indir ve ismi değştirilen dosyalrı düzelt.
3-5 kere program ve proglamla bağlı dosyaları sonlandırmaya gerek yok.Bir sefer yeterli.
Bari @echo off verseydi de.Istemcide yapılanlar görünmeseydi...
Hacker dedik noob çıktı...
Not:Hakketten bat dosyasıymış :
windows 7 de sadece explorer sonlandırabiliyor taskmanager e dokunamıyor hemen explorer.exe yazarak açıyorsun zaten + windows 7 de explorer ve taskmanager in ismini dahi değiştiremiyor program
:D
ya bak google a how to delete system reserved yaz araştır ben denedim 3-4 dos komutuyla sistem ayrıldıyı komple sildim tabi deep freeze aktifti pc yi yeniden başlattım herşey eski haline döndü
bu arada by daz duymuşsundur windows loader i yapan kişi veya grup herneyse windows loader i sürekli güncelliyor güncel loader ile hem tüm updateleri alıyon hem windows sınırsız kullanım oluyor hemde microsoft un sitesindeki doğrulamayı geçebiliyon süper ya
loader in çalışma mantığınıda çözdüm adam windows 7 nin dosyalarını kırıp keylere ulaşıyor sonra bunları program yazarak birleştiriyor loaderdan install dedin mi o keylerden rastgele kuruyor microsoftta doğrulamada key karalisteye girmemişse doğrulamayı geçiyor microsoft karalisteye aldıkça adam yine windowsun dosyalarından key buluyor keyleri birleştirip yeni sürüm diye yayınlıyor
sürekli key buluyor adam yeni keyler key sayısı o kadar fazlaki çakışma ihtimali %1 adam işi çözmüş microsoft adamın bulduğu tüm keyleri karalisteye alıyor adam 24 saat sonra yeni keyler buluyor ve programıuyla birleştirip en sonda programın kendi standartlarına göre sürüm ve build numarasını değiştiriyor nete upload ediyor hemen tüm nete yayılıyor böylece microsofta darbe indirilmiş oluyor windows 8 desteği bile gelmiş bu versiyonda inceledim release notlarını
burda loader in karalisteye girmesinin gecikmesinin nedenide adam programın kodlarını şifrelemiş her seferindede bu şifremeyi değiştiriyor