bu programın illet bi program olduğu konusunda kararsızım... kuruyorum programı restart attıktan sonra şifre girmek için tıklıyorum kendisi de donuyor bi çare bulabilir misiniz bu derdime..pm ya da mail atarsanız sevinirim..herkeze kolay gele....
Deep freeze donuyor?
- 1
- 2
ya bu sorunun aynısı ben de de var bi yardım edin hiç mi anlayan yok kardeşler??
Deep Freeze silebilirsiniz birde yazılımsal donmalara karşı Adı Antifreeze olan
CTRL+WİNDOWS+ALT+HOME tuş kombinasyonuyla ve görevyöneticisi mantığıla çalışan bir yazılım çoğu yerde ve bu forumda çok tavsiye ettim işe yarıyabilir.
kolay Gelsin...
BEN 4 YIL ÖNCE VAZGEÇTİM DF DEN. KORUMA KARTINI TAVSİYE EDERİM.
Deep freeze den nefret ederim...
bilgisyarı çok kasar
hiç bir dosyayı olduğu gibi bırakmaz
sistemi yeniden başlattığında sanki sistem geri yükleme yapmış gibi olusun
güvenlik açıkları çok yüksek
ayrıca bilgisyar çökertebilir.
Arkadaşım bu sorundan kurtulmanı sana kısaca özetleyeceğim
Önce Deep Frezeyi aç Donuk vaziyette ...
sonra
Görev yöneticini Aç
İşlemler bölümünde explorer.exe yi sonlandır
Göreceksin ki deep frezenin donması gececektir...
sonra görev yöneticisinden yeni görev sonra explorer.exe yaz Tamam De yüzde yüz Sonuç Alacaksın...
arkadasın belırttıgı donma sorunu nu bende yasıyorum.pc den formatla deepfreeze kaldırdım bu seferde tekrar kurulum yaptıgımda aynı hatayla karsılasıyorum ne yapmalıyım sızce...
bidfe deepfreezenın kullanım suresı varmı acaba???
bu konuda acıl yardım edebılecek bırı varmı???
bu konuda acıl yardım edebılecek bırı varmı???
Hangi sürümünü kullanıyorsun son versiyonlardan biri bu problemi yaratıyor.
DeepFreeze Std v6.20.20.1692 versiyonunu kullanıyorum. çok stabil ve güzel
sana tavsiyem bilgisayarı güvenli modda bir tarat virüste bulaşmış olabilir
deepfreeze 6 surumunu 4.20 surumu kullandım aynı.kullanım surusı dıye bısey varmı bu programda
arkadasım tum versıyonlarını denedım nerdeyse olmuyor yıne donuyor.deepfreezenın kullanım suresı varmı ???bundan olabılırmı kı
dostum ben bilgisayarı aldığım bir yıldan beridir kullanıyorum bu güne kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım vista kullanıyorum eğer kaldırmak istersende deepfreeze yi istersen shift tuşuna bas sonra mouse ile simgenin üzerine saatin yanındaki simgenin üzerine iki defa tıkla açılan sayfada şifre girdiysen şifreni gir girmedi isen ok bas sonrada en altta bulunan boot thawed tuşunu seç ve okeyle sonra sistemi yeniden başlat sonra kayıt ettiğin bu programın dosyasını yeniden kurarmış gibi çalıştır ve orada karşına gelen uninstal seçeneğini tıkla ve ondan sonra bekle program sistemden kalkacaktır hadi hayırlı olsun
"Deep freeze donuyor?"
Adı üstünde. Derin dondurucu. Donar tabi. :D:D:D
arkadasım nasıl kaldırıldıgını bende bılıyorum sorunum o degıl tıukladıgım zaman donma yapıyor masaustunde ıslem yapmama ızın vermıyor
vırus olabılır mı bılmıyorum da gost kullanıyorum yenıden yukleme yaptıgımda yıne aynı sorunla karsılastım
galanetarkadasım nasıl kaldırıldıgını bende bılıyorum sorunum o degıl tıukladıgım zaman donma yapıyor masaustunde ıslem yapmama ızın vermıArkadaşım Donma Yaptığı esnada ctrl + alt + delete tuşlarına bas işemler bölüme gel explorer.exe yi sec görevi sonlandır deep freezenin donması kalkacaktır sonra uygulamalar bölüme tekrar gel yeni görev i sec explorer.exe yaz tamam de ve cık göreceksin ki sorun ortadan kalkacak...
tamam ıslemı sonladırırım bu sekılde ama ya sonrası
deepfreezı tekrar nasıl aktıflestırıcem.ya ınternet kablosunu taktıkdan sonra bu sorun cıkıyor sebeb nedır ya makına yenı kurulmus durumda bıle hata verıyor neden
kardeş sana tavsiyem deep freezeyi aç sonra devre dışı bırak en kolay yol ghostunu al makinanın bozulur bozulur yüklersin...
arkadaslar bakın bu deepfreez olayına baska bır konuda yardım etmıstım.Sımdı bakın bu deep in donma olayı baska bır programla cakısıyor ve o anda donuyor
Basıma cok geldı ust uste cok format attım duzelsın dıye ama en sonunda formatların bosuna oldugunun kararını aldım nese uzatmaya gerek yok sızın yapmanız gerekenı assagıyua yazıyorum kesın sonuc alcagınıza emınım
Bilgisayara reset atın acılısta F8 tusuna basaraktan guvenlı mod ekrarnına geldınmıydı dizinli hizmetlerıyle vs ...... dıye bır baslık var orda acın
orda ıslemını yapabılırsın
formatla sonuc alınamadıgını bende gordum duzelmıyor.arkadasım ben program fılan kurmadan deep freeze kurdum cakısacagı bır program bıle yoktu ama yıne dondu 3gundur ugrasıyorum bıfıkrı olan yok mu. bu sorunun cozum yolu nedır ya:(
RDX13Arkadaşım Donma Yaptığı esnada ctrl + alt + delete tuşlarına bas işemler bölüme gel explorer.exe yi sec görevi sonlandır deep freezenin donması kalkacaktır sonra uygulamalar bölüme tekrar gel yeni görev i sec explorer.exe yaz tamam de ve cık göreceksin ki sorun ortadan kalkacak...Bu sorunun kesin çözümü bu kesin olarak donnma sorununu ortadan kaldırıyor.. Bir çok program denedim ama en basit bu yöntemle bnede deep freeze donma sorununu ortadan kaldırdım..
Arkadaşım Donma Yaptığı esnada ctrl + alt + delete tuşlarına bas işemler bölüme gel explorer.exe yi sec görevi sonlandır deep freezenin donması kalkacaktır sonra uygulamalar bölüme tekrar gel yeni görev i sec explorer.exe yaz tamam de ve cık göreceksin ki sorun ortadan kalkacak...
- 1
- 2