bir arkadaşım hacker msn si falanda var enminim ip yide almıştır zaten yapacağını söylüyordu pc me sızıp yukarıdaki programı kırabilir mi biliyorsunuz ki 6.3 lere unfreezer bazılarının deyişiyle anti deep freeze işlemiyor ama bazı şahıslar deep freeze adminden one time password ile kırma yöntemini göstermişler benim deep freeze de üç şifre var biri kurulurken sorduğu 8 haneli şifre diğeri ctrl alt shift F6 ya basınca kullanılacak şifre son olarakta deep freeze administratörde şifre var ayrıca deep freeze simgesini iki durumdada gözükmüyor aktif ve pasif gizledim sürümü 6.30 enterprise son sürüm program full
bu durumda pc ye birşey yapabilir mi ayrıca lisanslı nod32 var nod32 dede şifre var bir ara başka güvenlik programları da yükledim çok kastığı için format attım
deep freeze enterprise 6.3 full
deep freze a takılma bu kadar onun da engelleyemeyeceği şeyler war
tam erişimle bilgisayarına ğiriş yapabilirse biosunu herhangi bi hex editoruyle direk bozabilir
unfreezer 6.3 sürümlere işlemez bendeki deep freeze i pasif yapacak program var mı eğer varsa o zaman durum kötü yoksa sorun yok o pc ye sızana kadar modem bağlantısını kesip restart yapmış olurum unfreezer dan başka var mı not konuyu güvenlik bölümüne açtım nedense windows 7 ye açılmış hep böyle oluyor özür dilerim
sen bunları okurken adam zaten giriş yaptı belki pc'ne ne bilion ki??
SELAM CHİP.COM YÖNETİMİ VE ÜYELERİ!... BENİM BİR MÜZÜK SİTEM VAR VE BEN BU SİTEMDEN VLC MEDIA PLAYER İLE MÜZİK YAYINI YAPMAK İSTİYORUM. EĞER MÜMKÜN OLURSA AYNI VLC MEDIA PLAYER'I KULLANMAK SURETİYLE AYNI MÜZİK SİTEMDEN BİR DE RADYO YAYINI YAPMAK İSTİYORUM. EĞER BU MEDIA PLAYER İLE OLMAZSA HANGİ MEDİA PLAYER'I KULLANIP MÜZİK SİTEMDEN HEM MÜZİK YAYINLAYIP HEM DE RADYO YAYINI YAPABİLİRİM. EĞER BU KONUDA BANA ÇOK AYRINTILI BİLGİ VEREBİLİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM. LÜFEN BİR AN ÖNCE YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM. ÇOK TEŞEKKÜRLER...
1 yeri burası deil ne alakası war win 7 ile
2 buyuk harf kullanma
3 winamp la yapabiliyor ama nasıl bilmiorum google da winamptan radyo yayını die arat bulursun
ÇOK ACELE YARDIM İSTİYORUM LÜTFEN!... EĞER YARDIMCI OLACAK BİRİSİ OLURSA ÇOK MUTLU OLURUM!...
SELAM CHİP.COM YÖNETİMİ VE ÜYELERİ!... BENİM BİR MÜZÜK SİTEM VAR VE BEN BU SİTEMDEN VLC MEDIA PLAYER İLE MÜZİK YAYINI YAPMAK İSTİYORUM. EĞER MÜMKÜN OLURSA AYNI VLC MEDIA PLAYER'I KULLANMAK SURETİYLE AYNI MÜZİK SİTEMDEN BİR DE RADYO YAYINI YAPMAK İSTİYORUM. EĞER BU MEDIA PLAYER İLE OLMAZSA HANGİ MEDİA PLAYER'I KULLANIP MÜZİK SİTEMDEN HEM MÜZİK YAYINLAYIP HEM DE RADYO YAYINI YAPABİLİRİM. EĞER BU KONUDA BANA ÇOK AYRINTILI BİLGİ VEREBİLİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM. LÜFEN BİR AN ÖNCE YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM. ÇOK TEŞEKKÜRLER...
http://forum.kanka.net/archive/index.php/t-14619.html al hadi adreste buldum sana da ne bu acale bea...
Çok teşekkürler ilginiz için. Ama biraz daha aydınlatıcı bir bilgi veren olur İnşallah. Evet Win 7 ile alakalı değil ama belki bu foruda olan arkadaşlar yardımcı olabilirler diye düşündüm.
özür dilerim üyeliğimde sorun var konuyu güvenlik bölümne açıyorum windows 7 ye gidiyor
Çok teşekkürler yardımın için. Radyo yayınını anladım ama ben müzik sitemde media player üzerinden siteme girenlere müzik yayını yapmak istiyorum. Bu konuda yardım edebilecek birisi vardır umarım. Radyo yayınını anladım. Yardımınız için çok teşekkürler. Umarım ikinci sorunumu da çözebilecek birileri çıkar. Şimdiden çok teşekküerler. :) :) :)