Deep Freeze Enterprise Version 7.0.220.3172
http://www.faronics.com/en/DownloadEvaluationEditions.aspx
viruslerin korkulu rüyası %99 güvenlik sağlayan üstün koruma yapan harikulade programın 7 sürümü çıktı
efsane program geriye daha muhteşem döndü
ne derseniz deyin bundan iyi koruma yapan program yok
Deep Freeze Enterprise Version 7.0.220.3172 çıktı
hayatımda hiç deep freeze kullanmadım ama çoğu kişinin sinirini bozan bir yazılım olduğunu duydum
biz çok iyi anlaşıyoz onla yeterki şifresini unutmayayım o siniri bozulanlar şifresini unutanlar
birkaç öneride bulunayım deepfreeze programına bir kaç eklenti yapsalar mesela
partitionu kilitleyelim ama program bize sorsun dondurulmasını istemediğin bir klasör varmı diye bizde işaretleyelim ondan sonra tam kıvamında yenecek bir program olur
thawspace özelliği var klasörleride koruma dısı bırakabiliyorsun bu özellikler var enterprisede
Biz okul bilgisayar laboratuvarlarında kullanıyoruz deepfreze olmasaydı başım çok ağrıyacaktı.Gerçekten yapan kişi iyi düşünmüş kullanıcak insanları.Gerçekten virüs girme durumu çok zor yani imkansıza yakın çok güzel koruma sağlıyor.
yok sandığınız sanal sürücü ve klasörleri koruma dışı bırakma özelliği deep freeze de var faronicste nasıl yapıldığı videoyla anlatılmış hatta kaspersky nin update klasörünü koruma dışı bırakıp deep freeze i kaspersky ile beraber kullanabiliyorsunuz daha benim unuttuğum çok özellik var bilinmeyen faronicste videolar var videolarda ayrıntılı anlatıyor