deep freeze c ve d ye kurulu ayrıca thawspace var bu program pc ye yazılımsal olarak zarar verilmesini önler ama benim win xp d ye kurulu antivirüs olarakta nod32 var ama pc ye ben yokken oturan birisi yedek diskimi yani c ye sağ tıklayıp biçimlendir derse ve biçimlendirirse deep freeze yine koruyabilir mi ne kadar oyun varsa c de şimdi d ye al oyunları diyeceksiniz oyun 90 tane var interneten 70 tanes indirme yani warez diğerleri korsan cd ama pc sıksık çöker 2 ayda 1 çöker bu deep freeze pasif yaptığım zaman olur bazen 700 mb sanal sürücü yetmez pasifken modemi kapatırım ama sakarlığım o yüzden bilerek deep freeze kurdum yanlışlıkla sistem dosyasını silerim pc resetleyince hata verir sonra format bu durumda sisteme format attığım için oyunlar kurtulur ama biri gıcıklığına deep freeze aktif diye c ye sağ tıklayıp biçimlendir derse ve biçimlendirse bu durumda ne olur deep freeze sürümüm enterprise 6.3 ayrıca full evalution değil oyunlar silinirse indirmesi zor olur toplam oyun 35 gb
deep freeze korur mu
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,389 mesaj
windows aktifken c ye format atamazsın zaten
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
387 mesaj
DF şifresini açmak için yama unfreze var. Bilen birisi kırabilir. 15 lira verip bir Koruma kartı takınız. SLink.güzel