deep freeze kullananlar için oyun kaydetme yöntem

Kapalı Hesap (101323)
13-12-2009, 10:48   |  #1  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,337 mesaj

arkadaslar  deep freeze  i  c  ve  d  ye  kurmussanız  ve  baska sürücü yoksa  benim pc gibi  oyun kaydetmek için yapmanız gereken basit  oyun kayıtlarını rarlayıp  rapidshare ye atın  linkine  mail adresindeki taslaklara kaydedin  her oyunu oynadıktan sonra bunu yapmanız yeterli  cod  4  cod 6 nin save dosyaları büyük  ondada  bitmiş save atın  1. bölümden baslayıp  devam ederek  oynayın  
bende taslaklara  kaydetme yöntemini  kullanıyorum  bi sorun olmadı hiç

seckin_kaya
13-12-2009, 11:06   |  #2  
seckin_kaya avatarı
Yıllanmış Üye
1,065 mesaj

Teşekkür ederim faydalı bir paylaşım

Semih Özyurt
13-12-2009, 11:19   |  #3  
Semih Özyurt avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,748 mesaj

faydalı bir paylaşım fakat onu yapmak bana uzun iş geliyor drek şifresini girip programı pasif yapmak daha mantıklı

Son Düzenleme: Semih Özyurt ~ 13 Aralık 2009 11:19
seckin_kaya
13-12-2009, 17:24   |  #4  
seckin_kaya avatarı
Yıllanmış Üye
1,065 mesaj

evet

_eFeKenTLi_
13-12-2009, 17:29   |  #5  
_eFeKenTLi_ avatarı
Yıllanmış Üye
716 mesaj

ne gerek var upload etmeye flash bellek artık herkezde mevcut . ya rapıd hata verırse ne olacak oyun sacma cunku rapıdde ozel dosyaların saklı kalmıyor.   oyle bedava yapılan uploadlar kalıcı olmuyor malesef sen rapıde guvenıp upload etme bence .  ıllakı upload edecegım dıyorsan  baska upload sıtelerıne gıt kısısel dosyalarını saklayabıldıgın mesela www.fileden.com bu sıte temız ve saglam bır sıte yıllardan berı bu sıteyı kullanıyorum 5 yıl oncekı yapmıs oldugum uploads lar halan daha duruyor sapa saglam lınk ama yınede sana flasj bellek kullan derım .

Kapalı Hesap (101323)
13-12-2009, 17:32   |  #6  
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj
Alıntı: _eFeKenTLi_  
ne gerek var upload etmeye flash bellek artık herkezde mevcut . ya rapıd hata verırse ne olacak oyun sacma cunku rapıdde ozel dosyaların saklı kalmıyor.   oyle bedava yapılan uploadlar kalıcı olmuyor malesef sen rapıde guvenıp upload etme bence .  ıllakı upload edecegım dıyorsan  baska upload sıtelerıne gıt kısısel dosyalarını saklayabıldıgın mesela www.fileden.com bu sıte temız ve saglam bır sıte yıllardan berı bu sıteyı kullanıyorum 5 yıl oncekı yapmıs oldugum uploads lar halan daha duruyor sapa saglam lınk ama yınede sana flasj bellek kullan derım .
kardesim şimdi benim pc de şöyle bir sorun  var  fash belleğe dosya atacağım zaman  ya eksik  atıyor ya hata veriyor  baska pc de  flash bellek   iyi bir şekilde çalısıyor pc ye format attım düzelmedi flash  belleğe format attım gene düzelmedi

Kapalı Hesap (101323)
13-12-2009, 17:35   |  #7  
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj

chipe  konu açtım kimse çözüm  bulamadı pc yi ilk aldığım günden beri böyle

kralspeed
13-12-2009, 23:07   |  #8  
Yeni Üye
24 mesaj

Ben DeepFreez kullanıyorum Bana kendi Sanal bi Sürücü Veriyor 250MB boş alan yani Sadece oraya işlemiyor C/> D/ filan hepsinde işliyor Hangi version kullandıgınıza baglı bendeki Versiyon Y sürücüsü adı altında 250mb Bedavadan yer veriyor istedigim dosyaları oraya atıyorum!!

Kapalı Hesap (101323)
14-12-2009, 08:39   |  #9  
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj
Alıntı: kralspeed  
Ben DeepFreez kullanıyorum Bana kendi Sanal bi Sürücü Veriyor 250MB boş alan yani Sadece oraya işlemiyor C/> D/ filan hepsinde işliyor Hangi version kullandıgınıza baglı bendeki Versiyon Y sürücüsü adı altında 250mb Bedavadan yer veriyor istedigim dosyaları oraya atıyorum!!
versiyonla  alakası yok  bende  versiyon  standard  6.61  son sürüm full  sendeki ise enterprise   sürüm standard sürümde öyle bir özellik  yok  biliyorum o özelliği  thawspace  bi ara enterprise kullanırken  o özelliği  bende kullanıyordum sonra güvenlikkten dolayı  standard a  geçtim  yanıt attığınız için tesekkür ederimGülüş

_eFeKenTLi_
14-12-2009, 16:36   |  #10  
_eFeKenTLi_ avatarı
Yıllanmış Üye
716 mesaj

o zaman derımkı deep freezer yerıne  rolback rx dıye program kullanabılırsın . o program sıstemı kopmle gerı yukler . senın almıs oldugun gerı yukleme noktasına eksıksız olarak gerı yukler ıstedıgım kadar gerı yukleme noktası yaratabılırsın . gerı yukleme noktası olusturman 5 sn  .  pc dekı tum programları sıl yada wındowsu cokert  2 dk da sıstemı gerı yukluyor .  ancak oyle olur . madem flash bellege atamıyorsun .
  ayrıca anakartın chıpset drıverlarını guncelle bakalım  usb sorunun duzelebılır .

Kapalı Hesap (101323)
14-12-2009, 16:57   |  #11  
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj
Alıntı: _eFeKenTLi_  
o zaman derımkı deep freezer yerıne  rolback rx dıye program kullanabılırsın . o program sıstemı kopmle gerı yukler . senın almıs oldugun gerı yukleme noktasına eksıksız olarak gerı yukler ıstedıgım kadar gerı yukleme noktası yaratabılırsın . gerı yukleme noktası olusturman 5 sn  .  pc dekı tum programları sıl yada wındowsu cokert  2 dk da sıstemı gerı yukluyor .  ancak oyle olur . madem flash bellege atamıyorsun .
  ayrıca anakartın chıpset drıverlarını guncelle bakalım  usb sorunun duzelebılır .
sadece usb  de  deil harici hdd dede aynı  şeyi yapıyor     yanıtın için saolGülümseme  mesela diyelim rollback rx i  hem c ye hem d ye kurdum  biri geldi  d ye hızlı  biçimlendirme  yaptı geri yükleme yapınca d deki veriler geri  gelcek mi
programın dosyalarını  unlocker  ile silince program kendini system e geri atabiliyor mu  aldığı yedekler  
windows üzerinden  ve  güvenli  kipte unlocker ile silinebiliyor mu  ?

_eFeKenTLi_
14-12-2009, 18:29   |  #12  
_eFeKenTLi_ avatarı
Yıllanmış Üye
716 mesaj

rolback rx  deep frezer gıbı degıl .  sımdı programı kuruyorsun dedıgım program wındowsdan once acılıyor kendı ekranı ıle . home tusuna basarak olusturdugun gerı yukleme noktasına gıdebılıyorsun . deep freezer gıbı c  d  e  f dıye  secme gıbı seyı yok . komple sıstem yedegı alıp gerı yukleme yapıyor . vede pc ye reset cektıgınde  deep freezer dakı gıbı en son kaydettıgın bılgılerı sılmıyor . herhangıbı sorun yasadıgında kendın gerı yukleme yapıyorsun . ıstedıgın zaman sıstem gerı yukleme noktası olusturabılırsın .  
  dedıgım programla ıstersen wındowsu göçert . yada a dan z ye tum programları sıl . 2 dk da gerı yuklesın sıstemı .

Kapalı Hesap (101323)
15-12-2009, 16:43   |  #13  
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj

tüm sistemi yedekliyor peki adam d ye biçimlendirme yaparsa geri yükleme yapınca veriler  geri gelcek mi

Halil Şahin
16-12-2009, 17:17   |  #14  
Halil Şahin avatarı
Yıllanmış Üye
715 mesaj

Hımm Güzel 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi. birde Usb var ;)