arkadaslar deep freeze i c ve d ye kurmussanız ve baska sürücü yoksa benim pc gibi oyun kaydetmek için yapmanız gereken basit oyun kayıtlarını rarlayıp rapidshare ye atın linkine mail adresindeki taslaklara kaydedin her oyunu oynadıktan sonra bunu yapmanız yeterli cod 4 cod 6 nin save dosyaları büyük ondada bitmiş save atın 1. bölümden baslayıp devam ederek oynayın
bende taslaklara kaydetme yöntemini kullanıyorum bi sorun olmadı hiç
deep freeze kullananlar için oyun kaydetme yöntem
ne gerek var upload etmeye flash bellek artık herkezde mevcut . ya rapıd hata verırse ne olacak oyun sacma cunku rapıdde ozel dosyaların saklı kalmıyor. oyle bedava yapılan uploadlar kalıcı olmuyor malesef sen rapıde guvenıp upload etme bence . ıllakı upload edecegım dıyorsan baska upload sıtelerıne gıt kısısel dosyalarını saklayabıldıgın mesela www.fileden.com bu sıte temız ve saglam bır sıte yıllardan berı bu sıteyı kullanıyorum 5 yıl oncekı yapmıs oldugum uploads lar halan daha duruyor sapa saglam lınk ama yınede sana flasj bellek kullan derım .
ne gerek var upload etmeye flash bellek artık herkezde mevcut . ya rapıd hata verırse ne olacak oyun sacma cunku rapıdde ozel dosyaların saklı kalmıyor. oyle bedava yapılan uploadlar kalıcı olmuyor malesef sen rapıde guvenıp upload etme bence . ıllakı upload edecegım dıyorsan baska upload sıtelerıne gıt kısısel dosyalarını saklayabıldıgın mesela www.fileden.com bu sıte temız ve saglam bır sıte yıllardan berı bu sıteyı kullanıyorum 5 yıl oncekı yapmıs oldugum uploads lar halan daha duruyor sapa saglam lınk ama yınede sana flasj bellek kullan derım .kardesim şimdi benim pc de şöyle bir sorun var fash belleğe dosya atacağım zaman ya eksik atıyor ya hata veriyor baska pc de flash bellek iyi bir şekilde çalısıyor pc ye format attım düzelmedi flash belleğe format attım gene düzelmedi
chipe konu açtım kimse çözüm bulamadı pc yi ilk aldığım günden beri böyle
Ben DeepFreez kullanıyorum Bana kendi Sanal bi Sürücü Veriyor 250MB boş alan yani Sadece oraya işlemiyor C/> D/ filan hepsinde işliyor Hangi version kullandıgınıza baglı bendeki Versiyon Y sürücüsü adı altında 250mb Bedavadan yer veriyor istedigim dosyaları oraya atıyorum!!
Ben DeepFreez kullanıyorum Bana kendi Sanal bi Sürücü Veriyor 250MB boş alan yani Sadece oraya işlemiyor C/> D/ filan hepsinde işliyor Hangi version kullandıgınıza baglı bendeki Versiyon Y sürücüsü adı altında 250mb Bedavadan yer veriyor istedigim dosyaları oraya atıyorum!!versiyonla alakası yok bende versiyon standard 6.61 son sürüm full sendeki ise enterprise sürüm standard sürümde öyle bir özellik yok biliyorum o özelliği thawspace bi ara enterprise kullanırken o özelliği bende kullanıyordum sonra güvenlikkten dolayı standard a geçtim yanıt attığınız için tesekkür ederim
o zaman derımkı deep freezer yerıne rolback rx dıye program kullanabılırsın . o program sıstemı kopmle gerı yukler . senın almıs oldugun gerı yukleme noktasına eksıksız olarak gerı yukler ıstedıgım kadar gerı yukleme noktası yaratabılırsın . gerı yukleme noktası olusturman 5 sn . pc dekı tum programları sıl yada wındowsu cokert 2 dk da sıstemı gerı yukluyor . ancak oyle olur . madem flash bellege atamıyorsun .
ayrıca anakartın chıpset drıverlarını guncelle bakalım usb sorunun duzelebılır .
o zaman derımkı deep freezer yerıne rolback rx dıye program kullanabılırsın . o program sıstemı kopmle gerı yukler . senın almıs oldugun gerı yukleme noktasına eksıksız olarak gerı yukler ıstedıgım kadar gerı yukleme noktası yaratabılırsın . gerı yukleme noktası olusturman 5 sn . pc dekı tum programları sıl yada wındowsu cokert 2 dk da sıstemı gerı yukluyor . ancak oyle olur . madem flash bellege atamıyorsun .sadece usb de deil harici hdd dede aynı şeyi yapıyor yanıtın için saol mesela diyelim rollback rx i hem c ye hem d ye kurdum biri geldi d ye hızlı biçimlendirme yaptı geri yükleme yapınca d deki veriler geri gelcek mi
ayrıca anakartın chıpset drıverlarını guncelle bakalım usb sorunun duzelebılır .
programın dosyalarını unlocker ile silince program kendini system e geri atabiliyor mu aldığı yedekler
windows üzerinden ve güvenli kipte unlocker ile silinebiliyor mu ?
rolback rx deep frezer gıbı degıl . sımdı programı kuruyorsun dedıgım program wındowsdan once acılıyor kendı ekranı ıle . home tusuna basarak olusturdugun gerı yukleme noktasına gıdebılıyorsun . deep freezer gıbı c d e f dıye secme gıbı seyı yok . komple sıstem yedegı alıp gerı yukleme yapıyor . vede pc ye reset cektıgınde deep freezer dakı gıbı en son kaydettıgın bılgılerı sılmıyor . herhangıbı sorun yasadıgında kendın gerı yukleme yapıyorsun . ıstedıgın zaman sıstem gerı yukleme noktası olusturabılırsın .
dedıgım programla ıstersen wındowsu göçert . yada a dan z ye tum programları sıl . 2 dk da gerı yuklesın sıstemı .
tüm sistemi yedekliyor peki adam d ye biçimlendirme yaparsa geri yükleme yapınca veriler geri gelcek mi