merhaba, "Deep freeze 6" isim li bir program kurdum bilgisayarıma. bu program, bilgisayarınıza hangi programı yüklerseniz yükleyin, ne değişiklik yaparsanız yapın. Kurulduğu andan itibaren olan belge ve programlar kalıyor. yaptığınız bütün işlemleri bilgisayarınızı kapatıp açtığınızda tekrar ilk kurulum haline getiriyor. Şimdi bu programı bilgisayarımdan kaldırmak istiyorum. Program ekle/kaldır listesinde ismi yok, register den siliyorum, Güvenli kip te açıp program klasörünü siliyorum. yine kapatıp açtığımda program çalışıyor. msconfig programıyla başlangıçta çalışmasını dahi engelleyemiyorum. Bu programı nasıl kaldırabileceğim hususunda yardımcı olursanız sevinirim. saygılarımla..
deep freeze programını kaldırmak
birde bu linke göz at arkadaşım.
(()
programın kurar gibi tekrar çalıştır.silmeyi dene
ilk önce deep freezein kurulum dosyasını ana dizin c: ye kopyalayın sonra başlat-çalıştır buraya cmd yazın gelen msdos ekranında 'cd\' yazın sonra deep freez in tam adı neydi ana dizine kopyaladığınız atıyorum deep_freez.exe şu şekilde yazıyoruz ve uninstal oluyo 'deep_freez /uninstall' böylece silinimiş oluyor
tabi yukarda anlattığım işlemi yapmadan önce deep freez i devre dışı bırakmamız lazım bunun içinde 'shift' tuşu basılı iken sağ alt köşedeki simgesine tıklıyoruz şifre soracaktır şifrenizi yazıyorsunuz daha önce şifre vermediyseniz boş geçin ordan devre dışı bıraktıktan sonra bilg. restart etmek zorundasınız ondan sonra yukarda anlattığım işlemleri yapın
HİÇBİYERDE CEVAP BULAMADIM DEEP FREEZE 6 YI KALDIRAMIYORUM DEEP UNFREEZER OLMUYO UNLOCKER OLMUYO SETUP INI İNDİRİP DENEDİM OLMUYO YAPIŞTI PC YE BIRAKMIYO Bİ YARDIM EDİN YA
UnDeepFreeze var güzel kardeşim onunla şifre girmeden DP'i devre dışı bırakabilirsin .
Devre dışı bıraktıktan sonra DP kurulum dosyasını tekrar çalıştır bu sefer Install yerine Uninstall çıkacak tıkla ve programı kaldır.
Yapamadım hala dersen PM at bakarız DP'in aklını alırım :)
sedatuysal52merhaba, "Deep freeze 6" isim li bir program kurdum bilgisayarıma.
KARDEŞİM C=PROGRAM FİLES A GİR ORDAN DEEP FEREZE BUL UNİSTAL OLMALI ODA YOKSA DOSYANIN İÇİNDE ONARIM SETUP I VARDIR ÇALIŞTIRDIGIN ZAMAN KALDIR SEÇENEGİ ÇIKAR ORADAN KALDIRABİLİRSİN
BOOMFUNKMCSbirde bu linke göz at arkadaşım.(()
Hepinizin Uygulamasida yanlis bence
Arkadas ögrenmen gereken su Kurudugun deep Freeze 6 full muydu yoksa demo muydu ve nezamandan beri kurdun normalde demolar 60 günlük kullanim sunar sonra kendiliginden devre disi kalir saatin yaninda ayi isaretinin üstünde kirmi carpi olmak zorunda eger yoksa deep civrim icidir
Neyse geleim konumaza Ilk önce Deep Freeze ye kurudugun zaman sifre verdin mi bunu iyi hatirlaman gerek emin olaman gerek
demissin deep freeze ekle kaldir givi yerlerde bulamadim tabiki bu program öyle görükmez
Ilk önce programi görmen icin CTRL + ALT + SHIFT + F6 bunlarin 3 ne ayni anda basacaksin ( eger shift hangi tus oldugunu bilmiyorsan CTRL nin üstündeki tustur) yada SHIFT bascan basili tutcan sonra saat yaninda ayni iconuna tiklaycan böylede DEEP FREEZE yi görebilirsin
Simdi senden sifre istiycek eger kurarken herhangi bir sifre vermediyse bos birak ok de acilan pencere en sondaki sikki isatetle sonra ok de cik BILGISAYARI yeniden ac görceksinki saatin orda duran LOGO kirzimi carpi isratli yani cevrim disi
daha sonra DEEP FREEZE 6 yi kurdugun program duruyorsa onu tekrar ayni o programla silebilirsin ama her version olmuyor mesela 6.20 ve 6.30 olmaya bilir sonra PC yi tekrar actiginda DEEP FREEZE silinmis olcak
2. yol
Yok ben sifreyi bilmiyorum diyorsan eger sifre istiyorsa bir demo version oldugna eminsen 60 gün beklemek istemiyorsan
Ilk önce Bilgisayari kapat acilista Biosa gir daha sonra Bilgisayar tarihini 2009 yada 2010 alman yani ileri alman gerek sonra Windowsa girdiginde eger demo ise Program 60 günlük zamani coktan bitmis olcak ki saatin orda duran deep freeze logosu coktam devrim disi olmus ve ona uygun bir deep freeze programiyla kaldirabilirsin daga sonra tekrar windows saatini geri alabilrisin fakat deep freeze full konusunda bisey diyemiycem ben 2020 denedim halen duruyordu 2050 denedim ama burdada Program görükmüyordu o yüzden bisey yapmadim ama ben sifremi biliyorum suanda DEEP FREEZE bana lazim
umarim yardimci olmusumdur salemetle kalin
heppınızde yalan atıyorsunuz yaw hepsını uyguladım hıc bır sekılde kaldıramadım
azam3t65heppınızde yalan atıyorsunuz yaw hepsını uyguladım hıc bır sekılde kaldıramadıyaşın kaç senin ya. Kim yalan atıyor. Konuyu neden hortlatıyon.önce deep freeze devre dışı bırak
sonra kurdugun dosyayı çalıştır ve uninstal yap.Haaa deep freeze şifre koyduysan ve şifreyi unuttuysan sana ne desem boş. Biosa girip tarih saati şöyle 50 sene gerilere götür olmadı FOrMaT bu kelimeyi sevmiyorum ama deep freeze sorunu berbat bir sorun.
kullanmasını bilenler için çok faydalı bir program ama pc kullanmaya yeni baslayanlar programı kaldırmakta zorlanabilirler eğer şifresini unuttuysan nette bir forumda yayınlanmıştı persi0.sys ve faronics klasörü bu dediklerimi indirip gerekli yerlere atarsan boot control ekranındaki şifre kalkar ve programı pasif edebilirsin ve df6works.exe yi çalıştırarak uninstall edebilirsin bu söylediklerim 6 ve üstü için geçerli 6 dan altı olanlar unfreezer kullanarak pasif edilebiliyor
arkadaşım deep freezeyi bende kullanıyorum onu kaldırmanın tek yolu kurdugun programı olan deep freze 6 yada hangisiyse tekrar kur ama bu sefer unınstall diyeceksin ve kalkacak bunu yaparken deep freze kapalı olacak şifrekoymuşsan şifreyi gir ve kapat yok şifreyiunutmuşsanda gecmişolsun format seni bekliyor deep freeze 6 kaldıracak program daha gelişmedi daha altsürümü olsaydı olurdu benden bu kadar hadi sana kolay gele :D
formata gerek yok windows cd sini takın repair yapın deep freeze devre dışı kalıyor sonra setup undan kaldırın
deep freez 6 dan kurtulmanın en kesin yolu deep freez yüklenmemiş bir bilgisayara hedef bilgisayarla aynı sürüm program yüklenir.
daha sonra log ve instal dosyaları kopyalanıp rapidshare upload yapıldıktan sonra hedef bilgisayarda (internet kafede) bu dosyalar takas edilir. yani diğer dos. lar silinir kendi bilgisayarından yükleyip upload ettiğin bilgiler hedef bilgisayarda program file içine konur.
daha sonra bilgisayarı sakin yeniden başlatma...
C: disket birleştir ve hata ayıkla işlem tamam.
kendi bilgisayarındaki deep freez programının şifresini hedef bilgisayar kesinlikle onaylayacaktır
artık programı kapatabilir yada tamamen kaldırabilirsin...
biraz zahmetli ama kesin çözüm...
MERHABA SANA KOLAY KALDIRMA YOLU EĞER KALDIRAMADIYSAN FORMAT AT OKADARA BASİT