Merhaba, Usb hard disk üzerinden bilgisayara Deep Freeze 5 kurulumu yaptım.
Deep Freeze sorunsun bir şekilde yüklendi ama yükleme yaptığım usb hard diski de freeze durumuna getirdi. Usb diskte yaptığım herhangi bir değişiklik (ekle - silme) başta oluyormuş gibi görünüyor ancak diski herhangi bir bilgisayara taktığımda birşey değişmediğini görüyorum.
Deep freeze yüklü olmayan bilgisayarlarda problem yok. İçerisinde deep freeze bulunan hangi bilgisayara takarsam diskte aynı problem oluşuyor. Her seferinde thrawn durumuna getirip diske yükleme yapmam gerekiyor. (Bu şekilde sorun yok) Daha önce freeze durumundaki bilgisayardan usb diske yükleme yapabiliyordum.
- Usb disk takılıyken thrawn durumuna getirdim, diğer bilgisayarlarda freeze moduna sorun devam ediyor.
- Usb disk takılıyken deep freeze i uninstall ettim, cd den tekrar deepfreeze yükledim, usb diskimde aynı sorun devam etti.
- Usb diske format attım, olmadı
- Usb disk partition sildim, formatladım, olmadı
Deep Freeze usb diskte herhangi bir yere dosya falan mı atıyor, partition silmeme, formatlamama rağmen hala freeze açık bir bilgisayarda diskimi kullanamıyorum. Disk görünüyor ancak yazma korumalı olarak çalışıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler.