slm bir zaman windows yanıt vermiyordu formatlıyordum ama yine aynı sorun şimdi formatladım programları kurdum ve deep freeze yi kurdum şu an hiçbir sorun yok sistem yoracak porgram bile kursam sorun çıkmıyor çıksa bile reset den korkmuyorum ama bu program sisteme zarar verirmi internet cafelerde kullanılıyo ama?
deep freeze zararlımı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
173 mesaj
Deep Freeze için kimi zararlı diyor kimi zararsız En kötü yanı bir program indirdin onu d: ye yedeklemeyi unuttun yeniden başlayınca veri kayıp oluyor :) Deep Freeze yerine acronis ile yedek almak daha mantıklı..
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj
Deep Freeze için kimi zararlı diyor kimi zararsız En kötü yanı bir program indirdin onu d: ye yedeklemeyi unuttun yeniden başlayınca veri kayıp oluyor :) Deep Freeze yerine acronis ile yedek almak daha mantıklı..katiliyorum acronis en iyisi.Ayrica tekrar tekrar formattan bastan yuklemekten kurtuluyon.
sizlere katılıyorum ama ben acronis'i 3 kere denedim formatdan sonra ne zaman kursam sistemi tekrar açamıyorum üstelik pc 4 işlemcili vede 500gb hd yani bir türlü anlam veremiyom sistemdeki bu soruna bu yüzden deep freeze kurdum daha kapatmaktan bile korkuyom ya ama bide deep freezede deneyecem eğer burda sorun çıkmazsa bir daha deneyim diyorum ilginiz için teşekkür ederim