Arkadaşlar Ben Deep freeze kurmak istiyorum ama deep freeze harddiki tüm kaplıyor yani ben sadece istedeğim yerleri klasörleri frezee imkanı varmıdır yada alternatif bir program var mıdır istediğim özellikte
Deep freeze
google araştırmalısın ama deep freez neden kullanıldığı herkezce malum ama sanırım bir kaç ayarı olmalıdır örnek verecek olursak program kaldırıp kurmaya yetki verebilir bu şekilde duymuştum bazı arkadaşlardan ama hiç kullanmadım ihtiyaç duymadım.
herkes genelde deep freeze standart kullanır,Deep freeze profesyonel kurarsanız değişik ayarlar yaparak kendinize özel bir deep freeze kurulum dosyası oluşturabilirsiniz.Yanlız deep freeze profesyonel sizden satın almanızı ister ve satın alsanız da çok kurulum dosyasını çok dikkatli oluşturmanız lazım aksi takdirde formata kadar gidersiniz
C ve D 'yi tek olarak veya ikisini birlikte freeze yapabilirsin.Kurulumda bu seçenek var.Yalnız,kurarken dikkatli kurman lazım.Problem olursa tek çare format...
deep freeze enterprise kurun ayrıca deep freeze professional diye bir program yok
deep freeze enterprisede tek bölüm olursa enterprise sürüm 8 taneye kadar istediğin sürücüden alan alarak thawspace oluşturmanıza izin veriyor klasörleri koruma dışı bırakmakla ilgili faronics.com da videolar var birde şunu söyliyim deep freeze in sürümleri ise şunlardır faronicsten bakarak yazıyorum
Deep Freeze Enterprise , Deep Freeze Linux, Deep Freeze Mac, Deep Freeze server enterprise edition , deep freeze server standard edition vede deep freeze standard var sürümler bu şekilde deep freeze standard edition diye bir sürüm yok professionalde yok araştırmadan yazmayalım lütfen daha ayrıntılı bilgi için faronics.com a bakın ayrıca enterprise sürümde programın frozen ve thawed ikonlarını gizleme özelliğide var
deep freeze enterprise kurun ayrıca deep freeze professional diye bir program yok
deep freeze enterprisede tek bölüm olursa enterprise sürüm 8 taneye kadar istediğin sürücüden alan alarak thawspace oluşturmanıza izin veriyor klasörleri koruma dışı bırakmakla ilgili faronics.com da videolar var birde şunu söyliyim deep freeze in sürümleri ise şunlardır faronicsten bakarak yazıyorum
Deep Freeze Enterprise , Deep Freeze Linux, Deep Freeze Mac, Deep Freeze server enterprise edition , deep freeze server standard edition vede deep freeze standard var sürümler bu şekilde deep freeze standard edition diye bir sürüm yok professionalde yok araştırmadan yazmayalım lütfen daha ayrıntılı bilgi için faronics.com a bakın ayrıca enterprise sürümde programın frozen ve thawed ikonlarını gizleme özelliğide
standart edition diye birşey yazmadım zaten;
pro görüntüsü de aşağıda;enterprise da onun 6 sürümünden itibaren devamıdır.Toplu lisans sürümüdür.Tek alırsanız standart olur.