Deep freeze

HActeX
25-05-2010, 16:10   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,275 mesaj

Arkadaşlar Ben Deep freeze kurmak istiyorum ama deep freeze harddiki tüm kaplıyor yani ben sadece istedeğim yerleri klasörleri frezee imkanı varmıdır yada alternatif bir program var mıdır istediğim özellikte

SAİNT
25-05-2010, 16:35   |  #2  
SAİNT avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
3,595 mesaj

google araştırmalısın ama deep freez neden kullanıldığı herkezce malum ama sanırım bir kaç ayarı olmalıdır örnek verecek olursak program kaldırıp kurmaya yetki verebilir bu şekilde duymuştum bazı arkadaşlardan ama hiç kullanmadım ihtiyaç duymadım.

mcafee23 ayrılmıştır
25-05-2010, 16:54   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj

herkes genelde deep freeze standart kullanır,Deep freeze profesyonel kurarsanız değişik ayarlar yaparak kendinize özel bir deep freeze kurulum dosyası oluşturabilirsiniz.Yanlız deep freeze profesyonel sizden satın almanızı ister ve satın alsanız da çok kurulum dosyasını çok dikkatli oluşturmanız lazım aksi takdirde formata kadar gidersiniz

vahitkocak
25-05-2010, 22:16   |  #4  
Taze Üye
1 mesaj

C ve D 'yi tek olarak veya ikisini birlikte freeze yapabilirsin.Kurulumda bu seçenek var.Yalnız,kurarken dikkatli kurman lazım.Problem olursa tek çare format...

mcafee23 ayrılmıştır
25-05-2010, 23:10   |  #5  
Yıllanmış Üye
3,717 mesaj
Alıntı: vahitkocak  
C ve D 'yi tek olarak veya ikisini birlikte freeze yapabilirsin.Kurulumda bu seçenek var.Yalnız,kurarken dikkatli kurman lazım.Problem olursa tek çare format...

tek bölüm varsa ne olacak.Yorum yazarken en kötü ihtimal gözönünde bulundurarak yazın lütfen

Kapalı Hesap (101323)
26-05-2010, 16:02   |  #6  
Kapalı Hesap
3,337 mesaj

deep freeze  enterprise  kurun  ayrıca deep freeze professional  diye bir program yok    
deep freeze enterprisede    tek bölüm olursa   enterprise sürüm  8 taneye kadar istediğin sürücüden alan alarak thawspace oluşturmanıza  izin veriyor    klasörleri koruma dışı bırakmakla ilgili  faronics.com da    videolar var    birde şunu söyliyim deep freeze in   sürümleri ise şunlardır faronicsten bakarak yazıyorum 
Deep Freeze  Enterprise ,  Deep Freeze  Linux,  Deep Freeze Mac,   Deep Freeze  server    enterprise edition  , deep freeze    server  standard edition   vede   deep freeze  standard var    sürümler bu şekilde    deep freeze standard edition diye bir sürüm yok professionalde yok   araştırmadan yazmayalım lütfen daha ayrıntılı  bilgi için faronics.com a bakın ayrıca  enterprise sürümde     programın  frozen ve  thawed ikonlarını gizleme özelliğide var

CapanQGLU
26-05-2010, 20:35   |  #7  
CapanQGLU avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,511 mesaj

Deep Freeze'nin kullanım yerleri belli Resmi Kurumlar... Bireysel birşey için biraz araştırma yapmalıyız.(Google)

mcafee23 ayrılmıştır
26-05-2010, 22:32   |  #8  
Yıllanmış Üye
3,717 mesaj
Alıntı: liberty city  
deep freeze  enterprise  kurun  ayrıca deep freeze professional  diye bir program yok    
deep freeze enterprisede    tek bölüm olursa   enterprise sürüm  8 taneye kadar istediğin sürücüden alan alarak thawspace oluşturmanıza  izin veriyor    klasörleri koruma dışı bırakmakla ilgili  faronics.com da    videolar var    birde şunu söyliyim deep freeze in   sürümleri ise şunlardır faronicsten bakarak yazıyorum 
Deep Freeze  Enterprise ,  Deep Freeze  Linux,  Deep Freeze Mac,   Deep Freeze  server    enterprise edition  , deep freeze    server  standard edition   vede   deep freeze  standard var    sürümler bu şekilde    deep freeze standard edition diye bir sürüm yok professionalde yok   araştırmadan yazmayalım lütfen daha ayrıntılı  bilgi için faronics.com a bakın ayrıca  enterprise sürümde     programın  frozen ve  thawed ikonlarını gizleme özelliğide

standart edition diye birşey yazmadım zaten;
pro görüntüsü de aşağıda;enterprise da onun 6 sürümünden itibaren devamıdır.Toplu lisans sürümüdür.Tek alırsanız standart olur.