bilgisayarım da yüklü olan deep freeze yi kaldırmak istiyorum ancak yanıt vermiyor ve unistalı da yanıt vermiyor nasıl halledeceğim bana yardım edermisiniz?
deep freeze
tekrar kur.Kurdugunda bozulmuş dosyalar yerıne gelır tekrardan kaldırmayı denersin
deep freeze uninstal dosyasıyla kaldırılmıyor. bildiğim kadarıyla. kurduğun setup dosyasını çalıştırıyorsun çalıştırdıktan sonra çıkan ekranda kaldırmak için seçenek veriyor. ha birde aktif olmaması lazım
DEEP FREEZE NASIL KALDIRILIR
PROGRAMI KESİNLİKLE PROGRAM EKLE KALDIRDAN KALDIRMAYIN YA DA DOSYALARINI SİLMEYİN
Deep freeze kaldırmak için önce pasif yapın sonra kurulum yaptığınız dosyaya tıklayın
Gelen pencerede uninstall diyin..Tekrar bir pencere açılacak size orda soracaktır size OK to Uninstall seçeneğini işaretleyin..Finish olan yere tıklayın..Pc niz kendi kendine kapanıp açılacak ve deep freezenin kalkmış olduğunu göreceksiniz..eğer kalkmazsa bunla alakalı proğram var...burda proğram paylaşmak uygunmu bilmiyorum..Ama ben proğram ismini yazayım nette bulabilirsin mutlaka Deep Unfreezer 1.6 Deep freeze proğramını rahatlıkla kaldırmana yardımcı olacaktır
Ama Deep Freeze kullanımı konusunda rahatlıkla bütün bilgiye sahip olduğum site var site vermem uygunmu bilmiyorum ama ben vereyim eğer yönetici arkadaşlar uygun olmazsa site adını silebilirler teşekkür ederim..