deep freeze

HPQ-User
06-04-2008, 03:20   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

aspuzu21 sormuş:
deep freze bugüne kadar sorunsuz çalışıyordu.ama kapandı açamıyorum.ikon kırmızı çarpı ile kapalı.önce yaptığım işlemleri yapıyorum açılmıyor.

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
casper pc dual core2 2 gb ram

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506; InfoPath.1)

Banned
06-04-2008, 03:52   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Muhtemelen ürünün lisans gerektirem sürümünü kullanıyorsunuz.Bu sürümler iki ay sonra lisanslanmassa devre dışı kalmaktadır.Siz yinede kurulum dosyasını çalıştırım uninstal seçeneğinden programı kaldırdıktan sonra tekrar kurmayı deneyin.
Tavsiyelerim: dep frezee İNTERNET CAFE ler gibi çok kullanıcılı yerler için geliştirilmiş oldukça başarılı  bir yazılım.Ancak pragramın her dosya kayıt etme gerektiğinde kapatılması gereği ve her yeniden başlatmada tüm kayıtları silmesi programın ev veya bireysel kullanıcılar için dezavantaj olmasını sağlamaktadır.Bunun yanında her restartta yapılan bir nevi sil kaydet işlemi HDD nin oldukça çabuk yıpranmasına sebeb olmaktadr.Önerim birysel ev bilgisayarları gibi genel kullanımda olmayan pc lerde rollback rx 7.2.12 gibi programlar veya smart security gibi kontrol kartlarının kullanılması daha cazip olacaktır.

Son Düzenleme: khramn ~ 06 Nisan 2008 05:02