DEEP FREZE PROGRAMI HATASI

HPQ-User
12-05-2008, 15:28   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

esert sormuş:
DEEP FREZE PROGRAMINI KURDUKTAN BİR HAFTA KADAR SONRA BİLGİSAYARIM HATA VERMEYE BAŞLADI ÇALIŞMA ESNASINDA DONMALAR VE BİLGİSAYAR AÇILIRKEN SORUNLAR OLMAYA BAŞLADI AYRICA MONİTÖRÜN SAĞ ALT TARAFINDAKİ DEEP FEREZE SİMGESİ ARTIK GÖRÜNMÜYOR BU YÜZDEN PROGRAMI PASİF HALEDE GETİREMİYORUM. BANA BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER.

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
4 ÇEKİRDEK İŞLEMCİ
2 GB RAM
128 MB EKRAN KARTI

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)

sah1n
12-05-2008, 15:32   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,757 mesaj

İşin çok zor senin Önce kurduğun deepfrezenin setup dosyasını bul.Daha sonra yeniden kurar gibi başlat unistall etmeye çalış o şekilde yemezse format atacaksın.Güvenli kip de felanda kalkmıyor o.

VOY
12-05-2008, 15:37   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
922 mesaj

deep freeze hakkında pek bilgim yok ama ben  donmalara karşı bir yazılım söyleyebilirim.Yazılımın adı Antıfreeze . Görev yönetici mantığıyla CTRL+WİNDOWS+ALT+HOME tuş kombinasyonuyla bilgisyarın donduğu zaman çalıştıra bilirsin.

karaseymen
15-05-2008, 14:56   |  #4  
karaseymen avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
135 mesaj
sah1n
İşin çok zor senin Önce kurduğun deepfrezenin setup dosyasını bul.Daha sonra yeniden kurar gibi başlat unistall etmeye çalış o şekilde yemezse format atacaksın.Güvenli kip de felanda kalkmıyor o.
sah1n'ye katılıyorum.Ben de DEEPFREEZE kullanıyorum. SETUP dosyasını bulamazsan,Google'a Deepfreeze yaz.Oradan İNDİR,yani yeniden kuruyor olacaksın. Daha sonra İNSTAL ve UNINSTAL seçeneklerini sana sunacak orada UNİSTAL'i seçeceksin,o zaman KALKIYOR. Ben birkaç kez yaptım oldu.Başarılar.