arkadaslar deepfreez pc yı yenıden baslatınca yaptıgımız tum ıslemlerı sıfırlar oyun vb seyler yuklesek bıle.
peki virüs girince yeniden baslatınca virüs ortadan kaybolacak mı ?
virüs programı kullanmadan deepfreez kullansak olur mu ?
deepfreez
virüs programı kullanmadan programı kullanabilirsiniz..
virüs girince yeniden başlattığınızda virüs de silinecektir..yanlız bazı virüslerin buna da çözüm bulduğu duymuştum..
sen yınede pcyı kasmayacak bır free surum yuklemende fayda var . deepfreez kırıcı lar var dıye duydum . antılere yakalanıyor o yuzden free ve pc yı yormayacak bır yazılım kursanız ıyı olur... sonucta pc trojen yıyıp farketmedıgını dusun... resetleyene kadar olan olmus olabılır. bırde dıkkat et bazı deepfreezlerde cok fazla trojen cıkıyor. en fazla key loger cıkıyor. guvenılır bır sıtelerden ındır deepfreezerı .. deneme amaclı 3-4 cesıt deepfreez kurdum hepsınde bırseyler cıktı... kaspersky yuklu ıse kurulum sırasında suphelı nesne uyarı verır . tabı ben normal bır engelleme sanıp devam edınce keyloger oldugunu gordum ... dıkkat et pıyasada verılen ucretsız deepfreezerlar tehlıkelı ...
deepfreez ve nod32 kur kasma derdin felanda olmaz mesala bu auotron.inf öyle bişeydi tam hatırllamıyorumda malwer felan bunlar deepfreez delip geçiyor resmen :) hoş bu tarz spamları nod32 de temizlemiyor ama olsun sen yinede kur