merhaba,arkadaşım göstermek amaçlı bir deepfreeze 6 kurdu..programı daha sonra tamamen kaldırmamıza rağmen halen çalışıyor..tekrar yüklemede yapmıyor.bundan nasıl kurtula bilirim..bilgisayarı elimden geldiğince aradım ama deepfreeze dosyası filan bulamadım.
deepfreeze kapanmıyor
Deepfreezenin uninstal seçeneği yoktur.Tek seçenek son sürüm uninstal seçeneği olan bir deepfreeze indirmek veya biostan güvenli mod açıp dosyaları kaldırmak.
Deepfreeze'i kurarken kendi ayarlarınıza gre zaten bir exe oluşturdunuz.Onu çalıştırın ve yönetici parolanızı girerek programı rahatlıkla kaldırın.Güvenli mod a vs. geçipte makineyi riske atmaya gerek yok.
Hoşçakalın.
arkadaşlar olmuyor ne başlat+programlarda var ne program filesde var ne kurulum dosyası ne installı ne uninstallı ne exe.si hiç birşeyi yok bilgisayarı altüst ettim bulamadım.ama halen çalışıyor anlamadım ki bu işin sonu formatmı..formattan sonrada gitmez diyorlar doğrumu ?
xp prof. var ve deepfreeze 6 var sürümünü tam bilemiyorum ve DF5Std.exe yi arattım ama bulamadım.
c ve d var c ye kurdum.kaldırmak için önce etkisiz hale getirdik sonra unistal programı vardı onunla kaldırdık ve onunla ilgili herşeyi sildik . tekrar yükleme yapmaya çalıştığımda deep freeze 6 must be disabled before any install/uninstall can proceed diyor.bunun dışında bişey yok
sabahtan beri internette aratıyorum hemen hemen her yolu denedim ama olmuyor..ev bilgisayarım..işin sonu format gibi geliyor bana
önemli bilgileri cdledim az önce Persi0.sys arattım ama oda yok.linux yolu nasıl ki benim bilg. bilgim az ama ona göre