deepfreeze proğramı

matrax551
15-08-2007, 14:44   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
801 mesaj

Kurulumundan kaldırımına kadar bu proğram hakkında bilgi almak istiyorum.Bilgisi olan varsa önerilerini bekliyorum.Şimdiden Teşekkürler.

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 15 Ağustos 2007 20:20
adem7452
15-08-2007, 19:40   |  #2  
Taze Üye
9 mesaj

Arkadaşım bahsettiğin ne ile ilgili, Deepfreeze bilindiği üzere, bilgisayar üzerinde aktif olduktan sonra yapılan her değişikliği bilgisayar kapandığında olmamış gibi başa alan bir programdır. Eğer bilgisayarında sık program yüklüyorsan sana bu programı tavsiye etmem ama her defasında veriler kayboluyo dersen süpper bi program, istediğini sil , kapat aç herşey yerinde, başka teknik bi konuda destek istersen bana ulaşabilirsin.
ademornek@hotmail.com

cnr_gll
16-08-2007, 10:01   |  #3  
Yeni Üye
49 mesaj

DEEPFREEZe bence güzel bi program fakat EV bilgisayarı için deilde CAFE bilgisayarı için daha ii cunku cafelerde cocuklar gelio oyunla ilgili dosyaları karıstırıp silebilior ... ama makinayı resetledigimiz zaman dosya silinmemiş gibi yerinde... EVDE fifa oynarsın oyunu kaydedersin ama makinayı kapattıgında o kayıtlı oyununda gider bende vardı EVde DEEPFREEZE açtıgımda TROJEN yedim bidahada kapatamadım :D:D:D formatladım ... BENCE KURMA ...

onurakk
22-08-2007, 18:09   |  #4  
Yıllanmış Üye
110 mesaj

arkadaşım sakın ola kurma deep freezezi 64 bitlerde ve nvidialarda sistemi kilitlio ne format atabiliosun nede kaldırabiliosun sata raid uyumluysa pcn kur halledersin ama diilse sakın...!!!