Merhaba pcye format attıktan sonra deepfreze kurmayı düşünüyorum ama aklımda bazı sorular var ;
1.Sizcede kurmalı mıyım ?
2.Antivirüs filan güncellendikten sonra silinir mi ?
3.Pcye zarar verir mi ?
4.Ne kadar yer kaplar ?
5.Mesela belgelerimi dışlaya bilir miyim ?
6.Lisanslı programların süresi azalır mı yoksa sabit mi kalır ?
Deepfreze hakkındaki sorularım
1- arşivciysen kur
2- deep freeze pasif güncelle yoksa silinir
3- hiçbir zararı yok hepsi uydurma
4- en fazla 100 mb kaplar ama %10 boş disk alanı tercihendir ama olmassa sağlam geri yüklemeyi garanti etmez
6-evet dışlayabilirsin redirect yöntemiyle data igloo programı ile yani
7- programın lisans kontrol yöntemine göre değişir
+ önerilerim
anti deep freeze den korunmak için daima enterprise versiyonu ve son versiyonu kullan
son sürümün ne olduğunu deep freeze administratorden about kısmından check edip öğrenebilirsin
standard sürümden uzak dur lisanslı alsan bile neden mi bios pili bittiği an standard sürüm devre dışı kalır pilin ne zaman biteceğide belli olmadığına göre malesef böyle
1- arşivciysen kur
2- deep freeze pasif güncelle yoksa silinir
3- hiçbir zararı yok hepsi uydurma
4- en fazla 100 mb kaplar ama %10 boş disk alanı tercihendir ama olmassa sağlam geri yüklemeyi garanti etmez
6-evet dışlayabilirsin redirect yöntemiyle data igloo programı ile yani
7- programın lisans kontrol yöntemine göre değişir
+ önerilerim
anti deep freeze den korunmak için daima enterprise versiyonu ve son versiyonu kullan
son sürümün ne olduğunu deep freeze administratorden about kısmından check edip öğrenebilirsin
standard sürümden uzak dur lisanslı alsan bile neden mi bios pili bittiği an standard sürüm devre dışı kalır pilin ne zaman biteceğide belli olmadığına göre malesef bö
Aşivci değilim ama sürekli program yükleyip kaldırıyorum.Deepfreez enterprise versiyonunu bilmiyordum söylediğiniz için saolun ama pasif güncellemeyi nasıl etkin hale getirecez ?
yok yanlış anladınız deep freeze i pasif edip güncelleme yaparsanız güncellemeleriniz silinmez
Aşivci değilim ama sürekli program yükleyip kaldırıyorum.Deepfreez enterprise versiyonunu bilmiyordum söylediğiniz için saolun ama pasif güncellemeyi nasıl etkin hale getirecez ?
deep freeze aktifken herşey eski haline gelir
sürüm kontolü için alternatif http://feeds.feedburner.com/FaronicsLatestBuilds
bu linktir kendi deep freeze sürümünüz ile karşılaştırıp yeni sürüm var mı yok mu anlayabilirsiniz yeni sürüm yüklemede programı pasif edip kurarmış gibi kendi dosyasından siliyorsunuz ve yeni sürümü kuruyorsunuz