defaultfontlar

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
lyn
17-04-2004, 00:30   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj

windows 98 kullanıyorum...makinamda çok fazla font var ve bunlar programları kullanırken pc'yi yavaşlatıyolar , Coreldraw dahilindeki fontnavigatoru kullanıp fontları düzenliycem ama default fontları kaldırmaktan korkuyorum :( nerden bilicem işeyarar olanları???

ReaL_isT
22-04-2004, 18:43   |  #2  
Yıllanmış Üye
457 mesaj

Default fontları kaldırma sakın.Hem makinamda çok az font var diyorsun bu o kadarda pc ni yavaşlatmaz.Nerden bilicem işe yarar olanları demişsin. Bilemezsin çünkü her program farklı default fontları kullanıyor olabilir.Mesela işletim sistemin de kullanığın temaya göre farklı font kullanabilir.Onun için defaultları kaldırmamalısın işletim sistemine zarar verebilirsin.

lyn
02-05-2004, 04:15   |  #3  
OP Taze Üye
12 mesaj

photoshop, freehand, quarkexpress gibi programlar kullanıyorum, elimin altında bi çok font olması gerek ,ama aynı zamanda makinada yüklü font sayısının fazla olması çalışmayı yavaşlatıcı bi unsur benim açımdan... çok gerekli olanları ayırmak niyetindeyim diğerlerini yedekte tutcam ama biliyorum ki default fontları kaldırırsam çaıştıramayabilirim de makinayı...bu yüzden soruyorum nassı yapıyım diye...
teşekkür ederim ilginiz içinDil çıkarıyor

hasanyasin
03-05-2004, 01:57   |  #4  
Yıllanmış Üye
1,100 mesaj

En üstteki listeden, işletim sisteminiz seçin ve işletim sisteminizle gelen fontların listesini görün...

lyn
04-05-2004, 00:26   |  #5  
OP Taze Üye
12 mesaj

;) teşekkür ederimm...