arkadaslar evinizde ses sisteminiz varsa mesela 5+1 renkli renkli şerit led bağlayabilirsiniz çok süper olyor
yapılısını anlatıyım...önce hangi renk istiyorsanız mavi,turkuaz,kırmızı,beyaz vs. elektrikçilerde bulabilirsiniz yarım metresi 3 veya 3,5 lira felan alın.Sonra Anfininiz içerisinde bass veren yüksek wattlı höparlör var elinizi deliğin önüne tuttuğunuzda hava veren höparlör den bahsediyorum içini açın anfinin o höparlöre giden kablolardan 2 sinede ek atın 2 kablo çıkarın anfinin dışarısına... anlattığımda bir tehlike yok !!! o 2 kablıyu şerit ledlerin üzerindeki yerlere bağlayın artık şekil hazır...NOT: EĞER ARKADAKİ 5 TANE KÜÇÜK HÖPARLÖLERE GİDEN YERLERE DENİYORSANIZ ÇALISMAZ BASS ÇIKIŞINDAN ALINMASI LAZIM GÜÇ'ÜN
NOT2: ARKADASLAR ELEKTRİK OKUYORUM DEVREDE BİR SAKINCA OLACAĞINI SANMIYORUM ÇÜNKİ ANFİNİN İÇİNDE BULANAN TRANSFORMATÖR 12-15 VOLT LUKTUR ALTERNATİF AKIM DER TIRSARSANIZ O ANFİ DEVRESİNDE DOĞRULTMAÇ DEVRESİ VAR ONUN SAYESİNDE 12-15 VOLT AC GERİLİMİ 12-15 VOLT DOĞRU AKIMA (DC) ÇEVİRİYOR YANİ BİR SAKINCA YOK
NOT3:ANFİNİN SESİ AZ AÇKKEN YANMAZ...!!!
SON DENEME AŞAMASI: DEDİĞİM GİBİ BAĞLANTILARI YAPTIYSANIZ ELİNİYE KUMANDANIZI ALIN
BASSLI BİR MÜZİK AÇIK YAVAŞ YAVAŞ SESİ YÜKSELTİN ANFİ BASS VERDİĞİNDE EVİN İÇİ RİTMİK DİSKOYA DÖNECEKTİR :))
kolaygele...
Okan Kan Demiray