Bilgisayarı recovery ile orijinal fabrika ayarlarına geri döndürdüm. Sitelerde arama yaptığımızda giriş yaptığımızda eskiden giriş yaptıklarımız kayıt oluyorya önce ben de onları siz gibi delete ile siliyordum ama artık delete işe yaramıyor. Neden olabilir ?
Delete çalışmıyor
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 113
864 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 134
1,187 mesaj
Bilgisayarı recovery ile orijinal fabrika ayarlarına geri döndürdüm. Sitelerde arama yaptığımızda giriş yaptığımızda eskiden giriş yaptıklarımız kayıt oluyorya önce ben de onları siz gibi delete ile siliyordum ama artık delete işe yaramıyor. Neden olabilir ?
tarayıcı ayarlarında içerik le ilgili ayarları kontrol et.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 113
864 mesaj
Bilgisayarı recovery ile orijinal fabrika ayarlarına geri döndürdüm. Sitelerde arama yaptığımızda giriş yaptığımızda eskiden giriş yaptıklarımız kayıt oluyorya önce ben de onları siz gibi delete ile siliyordum ama artık delete işe yaramıyor. Neden olabilir ?araya haşereler girdi arkadaşın sorununa cevap veremedik. hangi tarayıcıyı kullandığını yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz.. ama örneğin chrome kullanıyorsan CTRL + Shift + Delete buton kombinasyonu ile resimdeki pencereye ulaşabilirsin.. silinmesini istediğin verilerin onay kutularını işaretleyip geçmişten kurtulabilirsin..