deli olucam !
speed fan vb bircok program var nette google da arat ordan fanların devirleri sayıları ile oynayabilceğin bir suru program bulabilirsin
Fan dönüşünü otomatiğe getirsen.
arkadaşlar şu anda fan rpm 900 psu fan rpm 2100 falan düşünüyorum da işlemci fanı bu hızda bu kadar ses yapmaz önceden bu değerleri görmüştüm. acaba psu fanı mı çıkartıyo bu sesi 12 cm lik fan var bunda ?
900rpm son derece düşük bir devir. Belki temizleme esnasında yuvalarında oynama olan fan titreşimli çalışıyordur. Sanırım kasayı açıp sesin kaynağını bizzat kontrol etmen gerekecek.. Eğer işlemci fanından geliyorsa yeni bir fan sorunu çözebilir.
valla eğildim dinledim baktım çıt ses çıkmadı ve sonuç galiba psu fanı bu sesi yapıyor ama bu psu fanı bu kadar ses yapmamalı acaba değiştirsem psu yu bu fandamı sorun var varki ? slint fan değil mi ki bunun fanı? marka bu RP-500 EXTREME POWER 500W .
çıt ses çıkmadı derken odada ses çıkmadı anlayayım diye yoksa fandan bi ses geliyor evlere şenlik
Bence hiç uğraşma sonucta yeni almısın psu yu götür değiştir daha mantıklı olur. ama sesin psu fanından geldigine eminsen.