ya bu laptop 1 saat oynadıktan sonra touchpad'lın sol kısmı cayır cayır yanıyo.o kısımda hangı donanım yer alıyo bılgısı olan varmı ayrıca napmam lazım o sıcaklıgı dusurmek ıcın alüminyum fan alıcam bıde başka bı onerısı olan varmıdır??
dell 5110 sıcakkkk!
pc de en çok ısınan donanım birincisi gpu- yani ekran kartı bir diğeride cpu - yani işlemci büyük ihtimalle 2 sinden biri dir yada 2 side ısınıyordur
pekı ne kadar ısınma normaldır benm sıcaklık en fazla 80-85 oluyo
valla laptop kullanamdığım için bilmiyorum ama masa üstünde işlemciler 70 dereceden sonra tehlike ekran kartları da 90 dereceden sonra tehlikeli sıkcaklık değerleri onların üstüne çıkmaması gerek
pekı bana win7 de sağ tarafta arac cubugu gıbı gozuken sıcaklık olcer ve fan hız ayarları olabılen bı program onerebılırımsn?
valla onu bilmiyorum benim kullandığım program speccy ile sıcaklık değerlerine bakıyorum hepsi yazıyor orada ama olaki ekrna kartını göstermedi onuda gpu-z programıyla bakabilirsin
tmam bakayım bi ilgin için saolasın.
DELL LERDE SIK YASANAN SORUNLARDAN BIRISI BU NOTEBOOK U IYI BIR SERVISE GONDERIP FAN TEMIZLIGI YAPTIRMANIZ DURUMUNDA SORUNUNUZ KESINLIKLE COZULEBILIYOR.
ALUMINYUM FAN DAHA SONRAKI IS OLMALI..CUNKU BU NOTEBOOK ALUMINYUN FAN OLMADANDA CALISMALI:)