Toplama 1200 tl makina ile bunla oynayamadınız oyunları highta oynarsınız.
DELL Inspiron 15R Dizüstü Bilgisayar ?
- 1
- 2
eger sizde 1 gram bilgisayar bilgisi varsa ben birşey bilmiyorum ya varya gülüyorum sadece elimden başka birşey gelmiyo bi arkadaşımızda deskop pc ile notebook u yan yana koyuyo nasıl bir zihniyettir bu ya neyse arkadaşlar almak zorunda deilsiniz bi konu açılmıs arkadas benden resim istedi yükledim dambrellaii kardeş sen git tost makinası al at çöpe ürünü bir işe yaramıyor madem sen masaüstü al 1200 tl e hade kalın salıcakla bb
eger sizde 1 gram bilgisayar bilgisi varsa ben birşey bilmiyorum ya varya gülüyorum sadece elimden başka birşey gelmiyo bi arkadaşımızda deskop pc ile notebook u yan yana koyuyo nasıl bir zihniyettir bu ya neyse arkadaşlar almak zorunda deilsiniz bi konu açılmıs arkadas benden resim istedi yükledim dambrellaii kardeş sen git tost makinası al at çöpe ürünü bir işe yaramıyor madem sen masaüstü al 1200 tl e hade kalın salıcaklacanını ne yaktı birader adam diyorki nasıldır iyimidir bizde diyoruz ki.bu laptop da 1 sene sonra oyunu oynanmaz diyoruz ki 3 yıl taksit ödicene toplama makine yap zaman geçtikçe parça değişimi yaparsın.sen diyorsan ki 3 yıl boyunca çıkcak oyunlar bu pc ile oynanır hiç problem çıkmaz.pc yi masadan kaldır at...millet niye pc ye 2500-3000 tl para veriyor monster neden pahalı monsterda nasıl oyun oynanır millet bunları düşünüyor sen diyorsun ki için rahat olsun.bu arkadaş 1 sene sonra pişman olunca adamın taksitlerini sen mi ödicen, napcan parçamı değiştircen laptop da.i3 işlemci 512 ekran kartı asıl senin ki nasıl zihniyet ben anlamadım.OYUN OYNAMA AĞIRLIKLI İSTİYOR:OYUN OYNAMAK İSTİYORSAN MASAÜSTÜ ALACAN...
Arkadaşlar 1 ay önce aldım bu bilgisayarı oyunlarla ilgili kesinlikle hiçbir sıkıntım yok gayet güzel çalıştırıyor, ısınma sorunu 0, tasarımı çok güzel vs vs..
Tek sorunum oldu ekranımda ölü pixel çıktı ve bunu servisine anlatana kadar canım cıktı..Laptopu değiştircekler sonuç olarak ama daha önce böyle berbat bir servis görmedim adam bir mail kontrol etmek için 30 dk beni telefonda bekletti..
Ama elinizdede şöyle bir koz var onlara derdinizi anlatmak zorunda değilsiniz sizin "Yerinde Destek Hizmeti" garantiniz olduğu sürece evinize gelmek zorundalar.
Dell'in neyi sorunlu Allah aşkına ? HP'den sonra Dünya'nın en büyük pazar payına sahip marka.Dell n 5010 15R
Dell'i ben de müşteri olarak bu şekilde algılardım ama bu notebookla beraber fikrim değişti. Dell bence kalite konusunda tavizler vermeye başlamış. Üretim sürecindeki ve üretim sonrasında yapılan testlerden makinaların nasıl geçer not aldığını merak ediyor ve çok şaşırıyorum.Bir notebooktan beklentileriniz veya beklemedikleriniz, neyi ne kadar tolere edebileceğiniz, kalite anlayışı size kalmış. Dell'in en beğendiğim tarafı profesyonel servis anlayışı ve hoparlör ses çıkışları
Neyi sorunlu demişsiniz benim dikkatimi çeken ve beni üzen, gıcık eden sorunlarını aşağıdaki linkte paylaştım, ayrıca dell community website üzerinde de paylaştım, diğer sitelerde başkalarının da benzer sorunları olduğuna şahit oldum. Ve buralarda yaşadığı sorunları paylaşmayan, vakit ayırmayan başka müşteriler de vadır mutlaka.
videosu da mevcut yorum sizin!
- 1
- 2