Merhaba arkadaşlar size bir firmanın Kampanyada olan bir leptobunu sorucam bunu gidip yarın 36 Ay taksitle alıcam.Lütfen bana demeyin bak şunu şöyle yükselt bak şu bilgisayarı al vs.. gibi yorumları istemiyorum sadece Bilgisayar hakkında yorum yapmanızı istiyorum :)
Ben bu bilgisayarı Oyun Oynama Ağırlıklı istiyorum.Şuanki Güncel oyunları ve 1 yıl sonra çıkıcak Oyunları nasıl karşılar sorun çıkartırmı oyunları açarmı , açar ise ortalama hangi ayarlarda nasıl açabilirim ? Sizden bunları merak ediyorum ...
Sistem Özellikleri
Marka & Model DELL Inspiron 15R Dizüstü Bilgisayar İşletim türü Intel® Core™ i3 -350M işlemci (2.26 GHz, 3MB Cache) İşlemci Sistemi Orijinal Windows® 7 Home Basic Dahili bellek 320GB Bellek kartı aygıtı 3GB DDR3 1333Mhz Ekran boyutu 15.6" Ekran çözünürlüğü 1366x768 Grafik kartı 512MB ATI Mobility Radeon HD 5470 DirectX 11 Shader Model 5.0
Harici G/Ç bağlantı noktaları 2xUSB, 1xeSATA/USB, 1xVGA, 1xHDMI Dahili sürücü DVD-RW Web kamerası 1.3MP Hoparlörler ve mikrofon Var Ağ arabirimi 10/100 Geniş bant kablosuz WiFi N Güç kaynağı türü 90W Pil türü 6 Cell Garanti 2 Yıl müşteri yerinde destek Ürünle gelen yazılım 30 günlük McAfee Security Center Antivirus. Ürün rengi Siyah