netteyken pc nin ekranı birden gidiyor gri bir ekran geliyor pcyi kapatmak zorunda kalıyorum. ekran kartını güncelleyim dedim, bulamadım bir türlü bulduklarım da hep eski sürüm
ekran kartı :Mobile Intel (R)915GM/GMS,910 GML Express Chipset Family
netteyken pc nin ekranı birden gidiyor gri bir ekran geliyor pcyi kapatmak zorunda kalıyorum. ekran kartını güncelleyim dedim, bulamadım bir türlü bulduklarım da hep eski sürüm
ekran kartı :Mobile Intel (R)915GM/GMS,910 GML Express Chipset Family
senin ekran karta proplemin olduğunu nerden biliyorsun biraz daha ayrıntılı anlatırsan sevinrim birde chipseti vermissin ekran kartın modeli ne o nuda ayrıntılı bir şekilde söyle donanımı söyle bunlanrı söyle sana yardımcı olalım
kayssenin ekran karta proplemin olduğunu nerden biliyorsun biraz daha ayrıntılı anlatırsan sevinrim birde chipseti vermissin ekran kartın modeli ne o nuda ayrıntılı bir şekilde söyle donanımı söyle bunlanrı söyle sana yardımcı olalıekran kartı yukardaki gibi, sadece tahmin ettim o kadar olabilir mi diye
genelde bu sorun internetteyken oluyor ekran birden gidiyor ama herşey çalışıyor sadece ekran yok, mesela müzik çalıyorsa çalmaya devam ediyor ekranı kapatıp açtığımda ekran tetkar geliyor. birde ne yaptıysam masaüstündeki menü altında bulunan gölgeyi kaldıramadım.
Grafik kartınızın sürücüsünü Dell'in sitesinden indirin. Ve kurun. Eğer sorun ekran kartıysa büyük ihtimal çözülecektir.
sorun %90 monitörden çünkü monitoru açıp kapatmayla ekran kartı sorunu çözülmez..ama siz yinede arkadaşın dediği gibi ekran kartı sürücülerini güncelleyin..
buyrun link
Mustafa@PCsorun %90 monitörden çünkü monitoru açıp kapatmayla ekran kartı sorunu çözülmez..ama siz yinede arkadaşın dediği gibi ekran kartı sürücülerini güncelleyin..Mobile Intel (R)915GM/GMS,910 GML Express Chipset Family olan iki güncellemele ikisinide indirdim kurmadı kur kapatılacak diyor ikisinde de.buyrun link