Dell xps12 I5 ULtraBook-Tablet

PBilişim
27-06-2013, 20:06   |  #1  
PBilişim avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Merhaba Arkadaşlar ,

Bimeks Teknoloji Mağazasından 2 adet satın alınan Ultrabook'un 1 adetini satmak istiyorum.Kutu üzerindeki bandrolü dahi açılmamış olan 1 adet dell marka XPS12 model i5(3.nesil) ,windows 8 işletimli ultrabook'un mağaza satış fiyatı 3900 tl civarı.Bu tekno marketlerin indirime girdiği dönemler de oluyor haliyle.O dönemlerde ise 3400-3600 tl fiyata geliyor. 3.000 Tl ,  fiyata satıyorum.24 ay garantili.Mağazadan almak ile aynı ürünü şahısdan almak arasında bi fark yok.Çünkü ürün Bimeks çıkışlı.her halükarda muhattabınız Bimeks veya Dell teknik servisi olacak.Neden satıyorsun demeyin,siz sormadan ben söyliyeyim.Çok istediğim bir ultrabook'du ,özellikle dönebilen dokunmatik ekranı ile tablet haline gelebilmesi , görüşmeye gittiğim iş yerlerinde sunumumu kolaylaştırır diye geçen gün bir tane aldım.Aynı gün ablam ve eniştem de çok istiyorum diye hediye almışlar bana ürünü.Elimde biri fazlalık olunca satmak istedim.Çok paraya ihtiyacı olan biri değilim,o yüzden geri iade düşünmedim.Sonuçta ufak bir firmamız var.Satılmazsa, işe alacağım kişiye veririm o da iş  amaçlı kullanır diye düşündüm.

Herkese İyi Sohbetler

Kapalı Hesap (255707)
10-07-2013, 15:00   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 15
210 mesaj

http://www.hepsiburada.com/liste ... &categoryId=3018951

al bak istersen bin tane siteye bak sen kimi yiyion olum ben o fiyata mac book bile alırım olum ...