Arkadaşlar bugün Dell XPS 1530 u aldım süper bi alet hiç bir sorun yaşamadım çok güzel bi alett...
DeLL
Hayırlı olsun. İnşallah aldığınız gibi devam eder.
evet gerçekten güzeldir.. hayırlı olsun güle güle kullan..
saolunn arkadaşlar çok teşekkür ederim daha aldıım gün 3 tane alıcı çıktı aleti kaptırıodum alamadan :D:D
görünümü olsun özellikleri olsun oldukça güzel bi bilgisayar. havada kaparlar valla :D
birol öyle bi kaptım ki hayatta vermem :D:D driver CD leride var hepsii ... (ORJİNAL)
ya 50 ytl değerinde creative kulaklık bile hediye :D paketini falan da çok özenli hazırlamışlar ya. ben ilk defa bu kadar özenli ve güzel hazırlanmış dizüstü gördüm :D
Bu başlık şaka mı ...gerçek mi ???
...bugün dell xps ...aldım ...hiç sorun yaşamadım....
Ben de evlendiği gün sorun yaşamaya başlayan görmedim...Ama ya 3 ay ...6 ay sonra...3 yıl filan...
Aman yatağınıza filan almayın ...dizüstüler kolay hararet yapıyor...!!!!!Düz zeminde kullanmaya özen gösterin !!!!!
yhaa birol içinden usb girişli ama çıkışı ethernet kablosu ucu gibi olan birşey çıktı ne olduğunu anlayamadım siyah küçük dikdörtgen üzerinde dell yazıyo ama anlam veremedim ne işe yaradığı konusunda ... ?
fotoğrafını çekip buraya koyman mümkün mü? anlayamadım ben de
O sordugun sey cevirmeli bağlantı için usb dönüştürücüsü bir ucu telefon hattı diğer ucu usb kablosu. Bilgisayarın üzerinde bulunmadığı için extra vermişler onu oyle;)