Benim ufak bir sorunum var daha doğrusu sorundan da öte yardıma ihtiyacım var...
Ben Delphi 6 kullanıyorum.Aslına bakarsanız bir çok uygulamayıda geliştirebiliyorum.Hocalarım 3D programlamaya girmem gerektiğini ve 3D Studio Max kullanmamı söylediler onu da yaptım.Şu an 3DSMax kullanabiliyorum da bunu delphi ye aktaramıyorum.
Birkaç foruma açtım bu konuyu ilgilendiler de sağolsunlar ama bana yeterli gelmedi.Yani nasıl yapabileceğim konusunda tam net bişi alamadım.Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Yani 3DSMax ı Delphi içine nasıl aktarabileceğimi söyleyebilir misiniz?
Delphi ve 3D Studio Max
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
45 mesaj
Yapman gereken 3D Studio Max'le yaptığın grafikleri delphi'nin anlayacağı formatta (3ds,x...) export etmen Nesneleri bu yolla kullanabilirsin. fakat
alıntı:burda tam olarak ne demek istediğini anlamadım. Yani programı delphi ile yönetmektenmi yoksa nesneleri kullanmaktanmı bahsediyorsun. Eğer 2. ise yazdım zaten eğer bunlarında nasıl kullanıldığını öğrenmek istersen küçük bir araştırma yaparsan anlarsın.1. ise o biraz zor activeX componentleri olabilir belki ama...
Yani 3DSMax ı Delphi içine nasıl aktarabileceğimi söyleyebilir misiniz?