iSTİLA ETME İSTİFA ET
Demirören İSTİFA
bende bjk lı değilim ama bence de istifa etmeli , hiç bir takıma katkısı olmadı .. ne finansal yönden ne de sportif anlamda .. sadece geçen sene 2 şampiyonluk oldu .. ama öyle ahım şahım bir takım yaratamadı ve borç batağına soktu kulübü ..
Bence o küfredenler taraftarlıktan istifa etsin
bende bjk lı değilim ama bence de istifa etmeli , hiç bir takıma katkısı olmadı .. ne finansal yönden ne de sportif anlamda .. sadece geçen sene 2 şampiyonluk oldu .. ama öyle ahım şahım bir takım yaratamadı ve borç batağına soktu kulübü ..Öyle deme kardeşim antebi zengin etti ya.Artık kurtulalım şu tüpçüden takımı aldığında borç yoktu şimdi borç batağında yüzüyoruz.Geçen seneki şampiyonluklarda olmasa bu seneki tepki çok çok fazla olurdu.Adamsa istifa eder zaten bu kadar tepkiden sonra
Beşiktaşın kadrosu çok vasat bi kadro.Böyle taraftarı olan bir klübe bu kadro ve futbol yakışmıyor.İstifa etsin mi etmesin mi bilemem ama bu kadronun en büyük sorumlusu yönetimdir.Tabata gibi bir oyuncuya 8m£ verenden yönetim falan olmaz.
Ben Bu semtin çocuğu olarak 2004'ten bu yana o başkana destek veriyordum;ama benimde sabır taşım var çatlattı istifa fakat forumda bunu düzgün bi paragraf içinde eleştiri olarak ayazsaydında böyle istifa et olarak açmasaydın kardeş.Anlıyorum ne demek istediğini ama Beşiktaş'lıyım diyip elini taşın altına sokucaklar var mı görücez.Taraftar bu takımın bel kemiğidir;Kaç kişi bu takımın bu haline karşı gidip destek verdik.Biz taraftar olarak görevimizi herkesdende iyi yaptık;acaba bu takkımın futbolcuları yaptı mı?Parayı alıp villasında hiç bir şey olmamış hayatlarına devam ediyorlar;Hiç mi mesleklerine bu adamların saygısı yok hadi futbolcuları geçtim;yönetim kendi zayıflığını görmüyor mu?Ben şuna inanırım:Bir futbol takımı yönetiminde ekonomi,transfer ve diğer gerekli kesimlerden anlayan ve karakter bakımından adam gibi insanlardan oluşmalıdır.Böyle bir yönetim Beşiktaş'ı bu durmak bilmeyen batıştan kurtarabilir.
beşiktaş toparladı şimdilik istifa etmesin
futbol böle. çabuk devrilirsin. etsin artık.
Öyle şey olur mu yahu bir derbi kazanıldı diye bir sürü yanlış politika uygulayan yönetim bir anda kral ilan edilir mi?Gerçi bizim insanımızdan herşey beklenir devam böyle..Beşiktaşlılara sabır diliyorum.
arkadaşlar beşiktaş ligde 3, sırada bu gidişle yakında lider olur
birde sözünde haklısın kazandımı iyi kaybettimi kötü