DEMO Sorusu ?

matves
20-02-2010, 19:36   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Autodesk in Autocad 2010 denen programını öğrenmek amacıyla 30 günlük demoyu kullandım.
Öğrenme süremi uzatmak istedim. Gidipte ne olduğu belirsiz yasal olmayan vrüslü kırık programları kullanarak günaha girmek istemedim. Peki ne yapmam gerekli ?.
 Bir muzurluk yapıp yasal olarak 30 gün daha uzatmak istedim. XP cd sini bilgisayar açarak boot ettim. Bütün
harddiskin bölümlerini sildim. Yavaş format attım tüm bölümlere.
Kurulumu tamamladım. Biosu da güncelledim. Bütün driverlerı kurdum.
Sonrada autocadi kurdum.
Fakat ne göreyim 30 gün demon doldu diyor.
Peki bu demo bilgileri nerden buldu bu autodesk ?
Harddiskte silinmiş gibi gözüken bir yere attıysa bütün bölümleri sildim ve yavaş format attım. Bu imkansız.Hızlı formatlasaydım bulunabilirdi.
Biosun bir tarafına yüklemiş olabilir. Fakat biosuda güncelledim.
İnternete bağlanıp Autodesk kayıtlarındaki işlemci seri numarasından bulmuş olabilir. Bu olasılığıda farkına varıp kurmadan evvel ethernet jackını çıkardım. Yani çalıştırana kadar internete bağlamadım bilgisayarı.
Setup.exe nin içine yada yanına bilgileri atmış olabilir diyecem. Bunuda önceden düşünüp zipin içine atmıştım. ve bu programı zipin içinden çıkarıp kurdum.
Peki bu demo bilgileri nerden buldu bu autodesk ?
Başka hiçbir olasılık kalmadı. Bildiğiniz bir olasılık varsa sizden cevap bekliyorum.

PcMaKeR
20-02-2010, 20:04   |  #2  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
8,935 mesaj

demo seriali kullandıysan etkinleştirme tarihi tutar autodesk.
o seriali bir daha girdiğinde derki süre doldu.

static ip varsada dert ip lerinde tutulur.

yeni demo serial bul.

matves
20-02-2010, 20:14   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Demo seriali her zaman 000-000000 kullanılıyor. Demo olduğu için standart bir serial.